|
Obecny czas: 16 Cze 2025, 21:20
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 7 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
cedec1 |
#703210 Wysłany:
01 Gru 2013, 14:15; Temat postu: Paul Walker nie żyje |
|
 |
Klubowicz |
 |
Imię: Krzysztof
Samochód: Grande Punto 3d
Silnik: 1.4 8V 77KM
Paliwo: Benzyna
Wersja: Emotion
Województwo: małopolskie [K]
Miejscowość: Nowy Targ Rejestracja: 02 Lis 2011, Posty: 2265 Pomógł: 51
|
|
Góra |
|
 |
|
|
Adamss |
#703229 Wysłany:
01 Gru 2013, 16:26; Temat postu: Re: Paul Walker nie żyje |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Adam
Samochód: Punto I 3d
Silnik: Inny
Wersja: GT
Województwo: lubuskie [F]
Miejscowość: Gubin Rejestracja: 24 Kwi 2011, Posty: 1151
|
Jestem tego samego zdania Teraz ciekawe jaki dalszy los czeka szybkich i wciekłych. Siódma część jest już kręcona 
_________________ było uno, było GT,teraz punto 1.6 16V,oraz golf 3 variant topic28345.html LubuskiePuntoTeam
|
|
Góra |
|
 |
staH |
#703231 Wysłany:
01 Gru 2013, 16:45; Temat postu: Re: Paul Walker nie żyje |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Tomek
Samochód: Inny
Paliwo: Benzyna + LPG
Województwo: łódzkie [E]
Miejscowość: Bolesławiec//łódzkie Rejestracja: 05 Cze 2010, Posty: 1389 Pomógł: 12
|
A zginąć w 7 części nie może, bo jakby nie patrzeć jest to powrót do przeszłości... No mniejsza z tym.
Faktycznie aktora szkoda, i jaka ironia losu tu jest. W F&F gra świetnego kierowcę, a sam ginie w wypadku (fakt, nie od prowadził, ale w F&F też raczej nie on jeździ a kaskaderzy)
_________________ Mam i ja. Punciak 1.2 MPI
Jakieś głośniki, kabelki, duperelki. Radyjka, wzmacniacze, zwrotnice i maty... wziąłbym to wszystko od razu na raty. Car Audio? A co to jest? Nie wiem o co kaman.
jawasaki ty złodzieju. Życzę Ci tego samego na każdym kroku.
|
|
Góra |
|
 |
Adamss |
#703235 Wysłany:
01 Gru 2013, 16:55; Temat postu: Re: Paul Walker nie żyje |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Adam
Samochód: Punto I 3d
Wersja: GT
Województwo: lubuskie [F]
Miejscowość: Gubin Rejestracja: 24 Kwi 2011, Posty: 1151
|
Ponoć nie kierował ferelnym porsche.Za kierownicą siedział jego kolega.
_________________ było uno, było GT,teraz punto 1.6 16V,oraz golf 3 variant topic28345.html LubuskiePuntoTeam
|
|
Góra |
|
 |
quong |
#703875 Wysłany:
05 Gru 2013, 13:48; Temat postu: Re: Paul Walker nie żyje |
|
 |
Birdkiller |
 |
Imię: Michał
Samochód: Grande Punto 5d
Wersja: Esseesse
Województwo: śląskie [S]
Miejscowość: Żory Rejestracja: 01 Maj 2009, Posty: 951
|
Kino, technologia, grafika komputerowa idą obecnie tak ze sobą w parze, że nie zdziwiłbym się, gdyby te sceny, które już mają nakręcone pozostały, a do reszty poproszą dublera, gdzie jego twarz zostanie zastąpiona wyanimowaną twarzą zmarłego aktora. A jeśli chodzi o głos to w post produkcji to też żadna sztuka, obecnie istnieją takie modulatory głosy, że filmowcy potrafią spreparować nawet i to. Nie zdziwiłbym się, gdyby zaistniało to co napisałem powyżej 
_________________ GP 1.4 77KM Energy Black with red stripes Ja na digart.pl -> click! Moje małe motoryzacyjne marzenie: click! i click!
|
|
Góra |
|
 |
Angry_Us3r |
#703897 Wysłany:
05 Gru 2013, 15:09; Temat postu: Re: Paul Walker nie żyje |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Krzysztof
Samochód: Inny
Paliwo: Benzyna + LPG
Województwo: kujawsko-pomorskie [C]
Miejscowość: [CIN] Inowrocław Rejestracja: 26 Lip 2011, Posty: 5925 Pomógł: 35
|
quong, Tylko oby to zrobili porządnie... Bo jak zobaczyłem (przykładowo) Ghost Ridera 2 (inny budżet już, reżyser też) to spadłem z krzesła ze śmiechu 
_________________ Rany boskie, jeżdżę kioskiem
|
|
Góra |
|
 |
quong |
#703997 Wysłany:
06 Gru 2013, 09:30; Temat postu: Re: Paul Walker nie żyje |
|
 |
Birdkiller |
 |
Imię: Michał
Samochód: Grande Punto 5d
Wersja: Esseesse
Województwo: śląskie [S]
Miejscowość: Żory Rejestracja: 01 Maj 2009, Posty: 951
|
Angry_Us3r napisał(a): quong, Tylko oby to zrobili porządnie... Bo jak zobaczyłem (przykładowo) Ghost Ridera 2 (inny budżet już, reżyser też) to spadłem z krzesła ze śmiechu  Myślę, ze powinni dać radę. Zobacz sobie sceny z pierwszego Fast and Furious i porównaj chociażby z tymi z przedostatniego bądź ostatniej części  . Ewidentnie dostrzeżesz jak pierwsza cześć była nieziemsko plastikowa w porównaniu z tym jak jakość poszła do przodu w ostatnich F&F'ach. Ale pożyjo to zobaczo ;>
_________________ GP 1.4 77KM Energy Black with red stripes Ja na digart.pl -> click! Moje małe motoryzacyjne marzenie: click! i click!
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 7 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|