|
Obecny czas: 16 Cze 2025, 10:12
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 6 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
cc |
#43500 Wysłany:
06 Wrz 2007, 18:51; Temat postu: Pas bezpieczeństwa |
|
 |
Forumowicz |
|
Witam,
Mam problem ze zwijaniem się pasa bezpieczeństwa po stronie kierowcy. Czyszczenie go nic nie pomoglo i nadal zwija się wolno. Czy istnieje jakiś sposób na naprawę tego stanu "domowym sposobem" czy tylko wymiana na nowy?
|
|
Góra |
|
 |
|
|
Maras |
#43955 Wysłany:
09 Wrz 2007, 13:18; Temat postu: Re: Pas bezpieczeństwa |
|
 |
Sympatyk kropek |
Miejscowość: Silesia Superior Rejestracja: 27 Sty 2007, Posty: 34
|
cc napisał(a): Witam, Mam problem ze zwijaniem się pasa bezpieczeństwa po stronie kierowcy. Czyszczenie go nic nie pomoglo i nadal zwija się wolno. Czy istnieje jakiś sposób na naprawę tego stanu "domowym sposobem" czy tylko wymiana na nowy?
Jeśli cxzyszczenie nic nie dało, to tylko wymiana na nowy 
_________________ MKII 16V Cziken Edition
|
|
Góra |
|
 |
mati |
#70398 Wysłany:
07 Gru 2007, 19:49; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Miejscowość: Mysłowice Rejestracja: 21 Wrz 2007, Posty: 205
|
a w jaki sposób go wyczyściłeś? bo ja mam ten sam problem, lecz nie czyściłem go jeszcze bo nie wiem jak... 
_________________ Punto II 1.2 8V
mobil: TTi TCB-880 + Sunker Elite 109
|
|
Góra |
|
 |
qbaf |
#70708 Wysłany:
09 Gru 2007, 13:19; Temat postu: |
|
 |
Sympatyk kropek |
|
też jestem ciekaw jak mozna go przeczyścic bo u mnie jest problem z pasem od pasażera 
|
|
Góra |
|
 |
Lupus |
#71187 Wysłany:
11 Gru 2007, 00:24; Temat postu: Re: Pas bezpieczeństwa |
|
 |
Puntoświr |
 |
Samochód: Punto II 3d
Silnik: 1.2 8V 60KM
Paliwo: Benzyna
Wersja: Van
Województwo: łódzkie [E]
Miejscowość: Pabianice Rejestracja: 29 Maj 2007, Posty: 536
|
cc napisał(a): Witam, Mam problem ze zwijaniem się pasa bezpieczeństwa po stronie kierowcy. Czyszczenie go nic nie pomoglo i nadal zwija się wolno. Czy istnieje jakiś sposób na naprawę tego stanu "domowym sposobem" czy tylko wymiana na nowy?
Jak by to napisać. TTTM. U mnie to samo. zauważyłem, że lepiej się zwija jak są wyższe temperatury 
_________________ Tu był podpis
|
|
Góra |
|
 |
abel |
#71215 Wysłany:
11 Gru 2007, 09:15; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
Samochód: Inny Fiat
Silnik: Inny
Paliwo: Benzyna
Wersja: Emotion
Województwo: warmińsko-mazurskie [N]
Miejscowość: ełk Rejestracja: 12 Cze 2007, Posty: 574 Pomógł: 18
|
czytałem gdzieś że pomaga jak pasek się przesmaruje smarem silikonowym .trzeba popsikać tym smarem na pas parciany następnie pozostałość wytrzeć szmatką .pasek robi się wtedy miękki i jest bardziej skłonny do zwijania się .prawdopodobnie smar z paska jak wyschnie nie pozostawia śladów na ubraniu .taki sam problem występuje u mnie trzeba pomóc mu wrócić na swoje miejsce
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 6 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|