|
Obecny czas: 17 Cze 2025, 18:45
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Ja_szczur |
#75759 Wysłany:
28 Gru 2007, 23:51; Temat postu: Wkładka zamka i immobiliser |
|
 |
Puntoświr |
Miejscowość: Siedlce Rejestracja: 13 Cze 2007, Posty: 449
|
Jak to jest? Muszę wymienić wkładkę w drzwiach i poszedłem dzisiaj do motoryzacyjnego zorientować się o cenę. Ekspedientka powiedziała mi że jeżeli mam immobiliser to tylko w serwisie fiata mi to zrobią. Prawda to czy nie. Bo jakoś wydaje mi się że zamek w drzwiach nie jest do tego ustrojstwa podłączony tylko stacyjka.
|
|
Góra |
|
 |
|
|
oko |
#75849 Wysłany:
29 Gru 2007, 11:33; Temat postu: |
|
 |
Sympatyk kropek |
 |
Miejscowość: prawie Bytom ;> Rejestracja: 28 Gru 2007, Posty: 34
|
jesli musisz wymienic tylko jedna wkladke to przejdz sie do jakiegos punktu dorabiania kluczy i zapytaj czy dopasuje ci wkladke do twojego starego klucza
jesli gosc jest wmiare kumaty to machnie to w 30 min max trzeba tylko dopasowac zapadki a potem to juz tylko w drzwi wsadzic
wiec zostajesz przy starym kluczu i nie interesujesz sie immobiliserem (trudne slowo  )
pozdrawiam
|
|
Góra |
|
 |
Ja_szczur |
#75962 Wysłany:
29 Gru 2007, 20:58; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
Miejscowość: Siedlce Rejestracja: 13 Cze 2007, Posty: 449
|
Tak właśnie chcę zrobić. Kupić nową wkładkę i jechać do ślusarza żeby dopasował mi ją do starego klucza. Ale pojechałem do sklepu zapytać się o cenę tej wkładki i mi odpowiedziała pani że jeżeli samochód ma immobiliser to tylko w Fiacie mi to zrobią. I nie wiem czy ma rację bo mnie się wydaje że immobiliser jest tylko w stacyjce, a nie w zamku drzwi.
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|