Witam!
Nie wiem od kiedy tak jest bo autkiem na co dzień jeździ Żona, ale niezależnie od tego jak pokręcić pierścieniem na lewej dźwigience zmieniającym rodzaj świateł zawsze palą się mijania. Nie da włączyć się pozycyjnych czy wyłączyć świateł całkowicie. Włączanie i wyłączanie drogowych (długich) i kierunkowskazów działa.
Czy to problem jakiegoś przekaźnika czy przełącznika zespononego? Czy ta się na ten pierścień dmuchnąć powietrzem sprężonym czy czymś popsikać w nadzieji że będzie działać? A jeśli trzeba by to wymienić to pewnie konieczne jest zdjęcie poduchy i kierownicy,a tym samym przebicie tych błon od spodu pod kierownicą, prawda?
[ Dodano: 19 Mar 2015 12:55 ]topic37189.htmlZnalazłem taki wątek i chyba mam odpowiedź:) póki co będę z tym jeździł ale jak będzie ciut cieplej to to rozbiorę i dam znać.
[ Dodano: 19 Mar 2015 17:57 ]Niestety, u mnie po naprawie krok po kroku z manualem bez zmian. Na płytce są lekkie ślady "wytarcia" w miejscach styku.
Jakieś pomysły Koledzy? Coś mogę jeszcze sprawdzić, czy szykować się na wymianę przełącznika?