Witam!
Dołożyłem sobie klimatronika i nie chodzi, problem tkwi w BSI mój nie obsługuje jest to produkt "zastępczy" i tyle o nim wiem.
Fiat nie udostępnia informacji jaki BSI co obsługuje.
Prosiłbym w miarę możliwości osoby które posiadają klimatronika by podały swoje numery BSI bym mógł sobie poszukać takiego który mi obsłuży mój klimatronik. Nie ma znaczenia czy diesel czy benzyna. Im więcej tym lepiej wiadomo na allegro są wybiórcze numery nie ma wszystkiego im więcej ich będę znał tym mi będzie łatwiej. Przydałby się też numer skrzynki z bezpiecznikami w komorze silnika.
Numer BSI widać po otwarciu zaślepki od strony drzwi a skrzynki bezpieczników widać patrząc od strony lewej z boku.
Klimatyzację manualną obsługuje każdy BSI, automatyczną już nie każdy i potrzebuję znaleźć taki który obsługuje.
Od razu powiem by nie było niedomówień w BSI stosowali różne procesory i tak na przykład w moim brak obsługi Klimatronika.
Nie jest to kwestia braku jakiegoś kabelka czy coś w tym stylu po prostu mój nie ma obsługi, co nie zmienia faktu że się Proxi przejdzie bez problemu ale nie rozpoznaje BSI żądania włączenia sprężarki

Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam
Kris