|
Obecny czas: 17 Cze 2025, 20:36
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
Autor |
Wiadomość |
tomy |
#793203 Wysłany:
10 Sty 2016, 21:53; Temat postu: Re: Pytania przed zakupem GrandePunto |
|
 |
Puntoświr |
Imię: Krzysztof
Samochód: Punto Evo 3d
Silnik: 1.2 8V 69KM
Paliwo: Benzyna
Wersja: MyLive
Województwo: śląskie [S]
|
anna_bielsko napisał(a): Straszna dyskusja się wywiązała  W każdym razie po całym weekendzie zwiedzania nadal jestem bez auta. A gdzie oglądałaś i co było z nimi nie tak? Niestety tak jak mówiłem , poszukiwanie auta to nie sprawa na weekend ani dwa, żeby trafić coś ciekawego trzeba trochę czasu.
|
|
Góra |
|
 |
|
|
anna_bielsko |
#793218 Wysłany:
10 Sty 2016, 23:11; Temat postu: Re: Pytania przed zakupem GrandePunto |
|
 |
Sympatyk kropek |
 |
Imię: Ania
Samochód: Grande Punto 5d
Silnik: 1.4 16V 95KM
Wersja: Dynamic
|
tomy Ogólnie dość mały wybór. Albo cena za wysoka, albo malowane, albo diesle, albo 1.2 bez klimatyzacji. Poczekam do wiosny aż będzie większy wybór-nie ma ciśnienia.
|
|
Góra |
|
 |
abezus |
#793246 Wysłany:
11 Sty 2016, 08:26; Temat postu: Re: Pytania przed zakupem GrandePunto |
|
 |
Puntoświr |
Imię: Marcin
Silnik: 1.4 8V 77KM
Województwo: podkarpackie [R]
Miejscowość: Krosno Rejestracja: 26 Paź 2011, Posty: 227
|
Limet napisał(a): misci, nie rób zamieszania, skrzynia oplowska jest w mj i t-jet koniec. Resztę wyjaśniłem wcześniej . No nie bardzo... Oplowska jest TYLKO w 1.9JTD (M32) i 1.3JTD 6b (M20). T-Jet ma skrzynię fiata o o znaczeniu C510. Jeśli chodzi o Bravo to przed liftem M32 była we wszystkich jednostkach oprócz 1.4 16v 90km, tam była skrzynia fiatowska. 2.0JTD mają skrzynię opla (F40). Po lifcie w Bravo o ile się nie mylę wszystkie jednostki mają skrzynie fiatowskie.
|
|
Góra |
|
 |
lokers |
#793255 Wysłany:
11 Sty 2016, 11:24; Temat postu: Re: Pytania przed zakupem GrandePunto |
|
 |
Puntomaniak |
Samochód: Bravo
Silnik: 1.4 16V 120KM
Wersja: Active
|
T-Jet ma skrzynię 5-cio biegową, fiata - wiem, bo takim jeżdżę Okazji nie ma. Jak się z nich korzysta, to trzeba mieć świadomość, z czym się to wiąże. Poprzednie autko (bravo) było z komisu. Swoje odsłużyło, ale nerwów (i kasy) kosztowało. Następnę już musiało być z pewnego źródła. Znajomy sprowadza auta tylko od prywatnych właścicieli i bezwypadkowe, ale dla świadomych klientów, bo zawsze wychodzą drożej niż "igiełki" z polskich placów. Moje autko wyszło około 2,5 tys. drożej niż "takie same" wystawione w PL. Ale przez prawie 100 tys. km, które nim zrobiłem nie zepsuło się nic. Zmieniam olej, filtry, świece i tyle. anna_bielsko możesz przyjąć, że cena odzwierciedla jakość (a przynajmniej powinna  ). Można kupić tanie, okazyjne auto i potem wydawać na naprawy, albo wydać więcej na zakup i mieć więcej szansy na to, że będzie jeździło bezawaryjnie. Tak czy inaczej nie zazdroszczę. Poszukiwania trudna sprawa i niestety wymagająca sporej ilości czasu i szczęścia 
|
|
Góra |
|
 |
Limet |
#793270 Wysłany:
11 Sty 2016, 14:10; Temat postu: Re: Pytania przed zakupem GrandePunto |
|
 |
Cesarz Bendzina |
 |
Imię: Michał
Samochód: Grande Punto 3d
Silnik: Inny
Wersja: Sport
Miejscowość: SBE - Śląskie Betlejem :E Rejestracja: 05 Kwi 2007, Posty: 2418 Pomógł: 3
|
|
Góra |
|
 |
anna_bielsko |
#793361 Wysłany:
11 Sty 2016, 23:11; Temat postu: Re: Pytania przed zakupem GrandePunto |
|
 |
Sympatyk kropek |
 |
Imię: Ania
|
lokers to też nie zawsze tak wygląda. Ktoś może sprzedawać auto kilka tyś. drożej, bo dobrze utrzymane, bezawaryjne, a po zakupie może zacząć się wszystko sypać. Wiele zależy od egzemplarzu i szczęścia. Nie ma reguły.
|
|
Góra |
|
 |
krzysiuus |
#794654 Wysłany:
25 Sty 2016, 00:57; Temat postu: Re: Pytania przed zakupem GrandePunto |
|
|
Bardzo bym prosił o opinie na temat tego konkretnego egzemplarza - http://otomoto.pl/oferta/fiat-grande-pu ... ygEvN.htmlMoże po przejrzeniu kilku zdjęć już będziecie w stanie wydać opinię na jego temat. No i oczywiście jak oceniacie cenę tego samochodu? Wyświetlacz na foto pokazuje tylko czas i przejechane km. Czy to normalne? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam
|
|
Góra |
|
 |
Robs |
#794660 Wysłany:
25 Sty 2016, 11:31; Temat postu: Re: Pytania przed zakupem GrandePunto |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Robert
Samochód: Inny Fiat
Wersja: Lounge
Miejscowość: Mysłowice Rejestracja: 22 Paź 2007, Posty: 897 Pomógł: 6
|
Pokazuje dobrze. Jak przekręcisz kluczyk to pokazuje resztę danych.
_________________ TIPO 1.4 95KM Lounge+business szary colosseo (09/2016)
|
|
Góra |
|
 |
krzysiuus |
#794792 Wysłany:
26 Sty 2016, 13:01; Temat postu: Re: Pytania przed zakupem GrandePunto |
|
|
Dzięki Robs
Może ktoś jeszcze się wypowie?
|
|
Góra |
|
 |
Monika |
#794851 Wysłany:
26 Sty 2016, 22:15; Temat postu: Re: Pytania przed zakupem GrandePunto |
|
 |
Sympatyk kropek |
Imię: Monika
Paliwo: Benzyna + LPG
Wersja: Emotion
Województwo: wielkopolskie [P]
Miejscowość: Ślesin Wlkp Rejestracja: 20 Wrz 2013, Posty: 48
|
|
Góra |
|
 |
Dawid K. |
#794930 Wysłany:
27 Sty 2016, 16:04; Temat postu: Re: Pytania przed zakupem GrandePunto |
|
 |
Sympatyk kropek |
Imię: Dawid
Samochód: Inny
Paliwo: ON
|
Przede wszystkim witam wszystkich forumowiczów ponieważ jest to mój pierwszy post  nie dawno założyłem konto lecz forum śledzę trochę dłużej, założyłem konto bo zakup auta zbliża się wielkimi krokami. Po długich rozważaniach , dyskusjach opiniach zdaniach itp. Itd. Postanowiłem postawić na fiata, ponieważ szukam w miarę taniego w zakupie jak i utrzymaniu auta którym będę średnio miesięcznie robił ok. 1500km 1200 trasa 200-300 miasto, kwota jaka dysponuje to 20 tys ale wiadomo chciałbym coś taniej dostać. Najbardziej odpowiada mi wersja 1.9 130km ze względu na 6 bieg dużo km w trasie, lubie samochody dynamiczne dlatego ta wersja mi najbardziej odpowiada. Co sądzicie o tym modelu jaki jest rozsądny przedział cenowy dla tego modelu z automatyczna klima i blue@me czy w ogóle powinien zwracać uwagę na blue&me, co prawda dużo dzwonię podczas jazdy ale mogę sobie to inaczej rozwiązać, klima auto musi być. Pozdrawiam wszystkich P.s. Niezła burza na ostatnich stronach 
|
|
Góra |
|
 |
krzychux750f |
#794946 Wysłany:
27 Sty 2016, 18:28; Temat postu: Re: Pytania przed zakupem GrandePunto |
|
 |
Puntoświr |
 |
Silnik: 1.4 16V 135KM
Województwo: kujawsko-pomorskie [C]
Miejscowość: Brodnica Rejestracja: 19 Cze 2013, Posty: 287 Pomógł: 3
|
krzysiuus napisał(a): Bardzo bym prosił o opinie na temat tego konkretnego egzemplarza - http://otomoto.pl/oferta/fiat-grande-pu ... ygEvN.htmlMoże po przejrzeniu kilku zdjęć już będziecie w stanie wydać opinię na jego temat. No i oczywiście jak oceniacie cenę tego samochodu? Wyświetlacz na foto pokazuje tylko czas i przejechane km. Czy to normalne? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam Tak na szybko po samych zdjęciach wygląda ok. Monika napisał(a): Witam. Planuję zmienić auto. Szukam wśród Punto II lub Grande Punto. Najlepiej gdyby to był silnik 1.4 - do gazu, ale 1.2 też od biedy ujdzie. Co myślicie o tym? http://otomoto.pl/oferta/fiat-punto-grande-punto-koszt-rejestracji-256-zl-126-tys-km-5-drzwi-2-kpl-kol-ID6ygqe9.html#9e137cf75bSugerowałbym zwiększenie budżetu i wykluczenie silnika 1.2, moim zdaniem 1.4 77KM to minimum. Dawid K. napisał(a): Przede wszystkim witam wszystkich forumowiczów ponieważ jest to mój pierwszy post  nie dawno założyłem konto lecz forum śledzę trochę dłużej, założyłem konto bo zakup auta zbliża się wielkimi krokami. Po długich rozważaniach , dyskusjach opiniach zdaniach itp. Itd. Postanowiłem postawić na fiata, ponieważ szukam w miarę taniego w zakupie jak i utrzymaniu auta którym będę średnio miesięcznie robił ok. 1500km 1200 trasa 200-300 miasto, kwota jaka dysponuje to 20 tys ale wiadomo chciałbym coś taniej dostać. Najbardziej odpowiada mi wersja 1.9 130km ze względu na 6 bieg dużo km w trasie, lubie samochody dynamiczne dlatego ta wersja mi najbardziej odpowiada. Co sądzicie o tym modelu jaki jest rozsądny przedział cenowy dla tego modelu z automatyczna klima i blue@me czy w ogóle powinien zwracać uwagę na blue&me, co prawda dużo dzwonię podczas jazdy ale mogę sobie to inaczej rozwiązać, klima auto musi być. Pozdrawiam wszystkich P.s. Niezła burza na ostatnich stronach  Jeśli sprowadzany to około 15k-17k powinieneś się zmieścić. Ale wiadomo, tutaj z bez wypadkowością i przebiegiem może być różnie. Jeśli krajowy, od pierwszego właściciela i tak dalej to może być ciężko znaleźć jakikolwiek z takim silnikiem. Blue&Me to nie tylko głośnomówiący ale i gniazdo USB w schowku z do którego można podłączyć pendrive z muzyką. Fajnie jak by było, ale jeśli port USB nie jest istotny to kup sobie słuchawkę bluetooth i nie będziesz potrzebował zestawu głośnomówiącego.
_________________ [C] Fiat Punto 1.4 MA 135 Lounge [C] Grande Punto 1.3 mJTD Dynamic
|
|
Góra |
|
 |
Dawid K. |
#795024 Wysłany:
28 Sty 2016, 11:44; Temat postu: Re: Pytania przed zakupem GrandePunto |
|
 |
Sympatyk kropek |
|
Hej Mam jeszcze pytanie odnośnie wyposażenia , szukając w internetach znalazłem dość rozbierzne informacje na tema tego co w wersji sport być powinno a czego nie. Dużo ogłoszeń ma podane informacje na temat podgrzewanej przedniej szyby czujnika deszczu zmierzchu fotochromatyczne lusterka boczne i wsteczne, jeszcze jakieś tam bajery. A czy ktoś z posiadaczy mógłby napisać albo podesłać linka do wiarygodnego źrodła ? Dzięki Krzychu za odpowiedz:) co sądzicie o tym ogłoszeniu ??? Fiat Grande-punto http://otomoto.pl/oferta/fiat-grande-pu ... ygrZH.htmlPan Witold pomimo ze przedstawia się jako osoba prywatna to wydaje mi się być typowym Mirkiem handlarzem jeśli chodzi o przebieg to zdaje sobie sprawę z tego ze oryginalny to mógł być jakieś lata temu, lecz osoba z która pojadę oglądać auto jest mechanikiem i zna się trochę na fiacikach bo sam wcześniej posiadał  myślałem nad zainwestowaniem w narzędzie diagnostyczne żeby coś więcej się od razu o aucie dowiedzieć bo do najbliższej stacji diag jest 60 km. W związku z tym ze mój znajomy jest mechanikiem powiedzmy ze będzie w stanie po zakupie rozebrać silnik i od razu wymienić zużyte elementy, ja autkiem chce jeździć min. Dwa lata.
|
|
Góra |
|
 |
daffy33 |
#795025 Wysłany:
28 Sty 2016, 12:12; Temat postu: Re: Pytania przed zakupem GrandePunto |
|
 |
Sympatyk kropek |
Imię: Łukasz
Samochód: Stilo
Województwo: warmińsko-mazurskie [N]
|
Witajcie, Powracam po kilku latach na forum. Byłem kiedyś dumnym posiadaczem Grande Kropki Pomarańcz (nawet jest w galerii z 2007 jako Daffy). Chcę ponownie kupić GRANDE tylko teraz wersja SPORT, 3D, benzyna, ewentualnie 1,9 ropa, rok 2006 do 12tys. Jak można to poproszę o propozycje z warmińsko-mazurskiego i pomorskiego. Miło bedzie ponownie polatać kropką. 
|
|
Góra |
|
 |
kris84 |
#795041 Wysłany:
28 Sty 2016, 18:56; Temat postu: Re: Pytania przed zakupem GrandePunto |
|
 |
Puntoświr |
Imię: Krzych
Silnik: 1.3 90KM mJTD
Wersja: Sporting
Miejscowość: Tarnowskie Góry Rejestracja: 06 Lut 2012, Posty: 813 Pomógł: 11
|
Dawid K. napisał(a): Hej Mam jeszcze pytanie odnośnie wyposażenia , szukając w internetach znalazłem dość rozbierzne informacje na tema tego co w wersji sport być powinno a czego nie. Dużo ogłoszeń ma podane informacje na temat podgrzewanej przedniej szyby czujnika deszczu zmierzchu fotochromatyczne lusterka boczne i wsteczne, jeszcze jakieś tam bajery. A czy ktoś z posiadaczy mógłby napisać albo podesłać linka do wiarygodnego źrodła ? Dzięki Krzychu za odpowiedz:) co sądzicie o tym ogłoszeniu ??? Fiat Grande-punto http://otomoto.pl/oferta/fiat-grande-pu ... ygrZH.htmlPan Witold pomimo ze przedstawia się jako osoba prywatna to wydaje mi się być typowym Mirkiem handlarzem jeśli chodzi o przebieg to zdaje sobie sprawę z tego ze oryginalny to mógł być jakieś lata temu, lecz osoba z która pojadę oglądać auto jest mechanikiem i zna się trochę na fiacikach bo sam wcześniej posiadał  myślałem nad zainwestowaniem w narzędzie diagnostyczne żeby coś więcej się od razu o aucie dowiedzieć bo do najbliższej stacji diag jest 60 km. W związku z tym ze mój znajomy jest mechanikiem powiedzmy ze będzie w stanie po zakupie rozebrać silnik i od razu wymienić zużyte elementy, ja autkiem chce jeździć min. Dwa lata. Zaznaczaja w tych ogloszeniach co popadnie z tych wszystkich bajerow.Czujnika zmierzchu nigdy nie bylo (byc moze w EVO i wyzej byl - bo tam sa swiatla do jazdy dziennej w standardzie). Czujnik deszczu owszem, poznasz po duzej obudowie lusterka wstecznego wewnetrznego i tym samym na przedniej szybie w tym miejscu jest oczko dla czujnika. Podgrzewania szyby przedniej tez nigdy nie bylo, chyba ze tyczy sie to wersji z klimatronikiem gdzie jest tryb nawiewu na przednia szybe. Czy lusterka boczne i wsteczne sa fotochromatyczne? Boczne raczej nie, wsteczne tak.. ale takie jak w kazdym aucie ze sie reka przestawia pstryczek zeby auto z tylu nie oslepialo (wewnetrzne wsteczne lusterko automatycznie przyciemniane jest w opcji w EVO i nowszym puncie, w Grande nigdy nie bylo (ale przelozyc zawsze mozna) ). Doswietlania zakretow tez nigdy nie bylo, dopiero od EVO i wyzej.
|
|
Góra |
|
 |
Dawid K. |
#795054 Wysłany:
28 Sty 2016, 21:39; Temat postu: Re: Pytania przed zakupem GrandePunto |
|
 |
Sympatyk kropek |
|
Dzięki Kris a co ogólnie sądzisz o tym punciaku który podrzuciłem ? Pytam was tutaj chce jak najwięcej się dowiedzieć gdyż auto chce kupić na dłużej  wspólnie ze znajomym chcemy nagrywać jakieś filmiki zdjęcia z modyfikacji napraw itp, w celu promocji jego warsztatu jaki i ogólnie myślę ze może się to komuś przydać [ Dodano: 28 Sty 2016, 20:39 ]Przyjrzałem się teraz wersji evo któej wcześniej w ogóle nie brałem pod uwagę ze względów finansowych ale raz że ich jest bardzo mało to dwa jakiegoś super wrażenia nie robi na mnie:p a skoro piszesz, że da się poprzekładać części z evo do GP to spoko
|
|
Góra |
|
 |
kris84 |
#795055 Wysłany:
28 Sty 2016, 21:50; Temat postu: Re: Pytania przed zakupem GrandePunto |
|
 |
Puntoświr |
Imię: Krzych
Silnik: 1.3 90KM mJTD
Wersja: Sporting
Miejscowość: Tarnowskie Góry Rejestracja: 06 Lut 2012, Posty: 813 Pomógł: 11
|
Osobiscie kupilbym Grande ale po pierwszych zmianach czyli po roku 2008. Modele z czerwonymi logotypami i po pewnych zmianach w instalacji elektrycznej. Z EVO mechanicznie przelozyc da sie wszystko ale elektrycznie kompatybilnosci juz nie ma, byly kolejne zmiany. Im dalej w las w temacie punta tym ciemniej Co do ogloszenia... niby sport, ale na tylnej klapie lotki nie ma ;/ Pewnie klapa byla wymieniona bo dostal w tylek... zalecam czujnosc przy ogledzinach. Gniazda AUX tez w Grande nie bylo (ale przy odrobinie samozaparcia mozna dodac). Ja bym nie kupil, bo szukalbym Grande 1,6 mJTD 120KM... ale to tylko moje osobiste preferencje, nie musisz sie nimi kierowac 
|
|
Góra |
|
 |
mycior |
#795056 Wysłany:
28 Sty 2016, 22:00; Temat postu: Re: Pytania przed zakupem GrandePunto |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Damian
Samochód: Abarth Grande Punto
Silnik: 1.4 16V 180KM
Wersja: Esseesse
Województwo: dolnośląskie [D]
Miejscowość: Syców Rejestracja: 08 Gru 2014, Posty: 812 Pomógł: 3
|
daffy33 napisał(a): Chcę ponownie kupić GRANDE tylko teraz wersja SPORT, 3D, benzyna, ewentualnie 1,9 ropa, rok 2006 do 12tys.
Jak można to poproszę o propozycje z warmińsko-mazurskiego i pomorskiego. Raz, że nie jest ich za dużo w ogłoszeniach, a dwa to jeszcze są rozsiane po całej Polsce. Jeszcze dochodzi kwestia bezwypadkowości, braku jakichś usterek, uszkodzeń, etc. Nie będzie łatwo, ale mimo to polecam taką konfigurację jak najbardziej!  Tutaj jest ze Starogardu Gdańskiego. Wyposażenie całkiem całkiem, możesz podjechać obejrzeć http://allegro.pl/fiat-grande-punto-1-9 ... 641517.htm

|
|
Góra |
|
 |
rank1 |
#795069 Wysłany:
29 Sty 2016, 09:06; Temat postu: Re: Pytania przed zakupem GrandePunto |
|
 |
Sympatyk kropek |
Silnik: 1.3 75KM mJTD
Województwo: wielkopolskie [P]
|
jak by ktoś chciał to mogę sprzedać swoje GP 1.3 mtj 75KM 2009r, kolor biały 3d, 165tys, zdjęcia mogę przesłać na prv 
|
|
Góra |
|
 |
daffy33 |
#795097 Wysłany:
29 Sty 2016, 14:43; Temat postu: Re: Pytania przed zakupem GrandePunto |
|
 |
Sympatyk kropek |
Imię: Łukasz
Samochód: Stilo
Województwo: warmińsko-mazurskie [N]
|
mycior napisał(a): daffy33 napisał(a): Chcę ponownie kupić GRANDE tylko teraz wersja SPORT, 3D, benzyna, ewentualnie 1,9 ropa, rok 2006 do 12tys.
Jak można to poproszę o propozycje z warmińsko-mazurskiego i pomorskiego. Raz, że nie jest ich za dużo w ogłoszeniach, a dwa to jeszcze są rozsiane po całej Polsce. Jeszcze dochodzi kwestia bezwypadkowości, braku jakichś usterek, uszkodzeń, etc. Nie będzie łatwo, ale mimo to polecam taką konfigurację jak najbardziej!  Tutaj jest ze Starogardu Gdańskiego. Wyposażenie całkiem całkiem, możesz podjechać obejrzeć http://allegro.pl/fiat-grande-punto-1-9 ... 641517.htmWłaśnie mam zamiar oglądać ten model. Zobaczymy.
|
|
Góra |
|
 |
mips111 |
#795393 Wysłany:
31 Sty 2016, 23:20; Temat postu: Re: Pytania przed zakupem GrandePunto |
|
 |
Forumowicz |
Województwo: opolskie [O]
|
Witam! Poszukuję Fiata Grande Punto 1.4 benzyna (najlepiej 8v) 5d. Znalazłem taki egzemplarz (16v) http://allegro.pl/show_item.php?item=59 ... 5298009415Co sądzicie o tym, że ma różne znaczki na zewnątrz i na kierownicy? Warty uwagi czy raczej kombinowany? Jestem z Opolskiego, więc chciałbym uniknąć trasy na darmo.
|
|
Góra |
|
 |
mycior |
#795394 Wysłany:
31 Sty 2016, 23:28; Temat postu: Re: Pytania przed zakupem GrandePunto |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Damian
Samochód: Abarth Grande Punto
Silnik: 1.4 16V 180KM
Wersja: Esseesse
Województwo: dolnośląskie [D]
Miejscowość: Syców Rejestracja: 08 Gru 2014, Posty: 812 Pomógł: 3
|
|
Góra |
|
 |
kristofer_b |
#795395 Wysłany:
31 Sty 2016, 23:52; Temat postu: Re: Pytania przed zakupem GrandePunto |
|
 |
Puntomaniak |
Województwo: małopolskie [K]
|
Hehehe czy ja dobrze widzę, że na kratce w przodu jest znaczek multijet?  Niech Ci wyśle więcej zdjęć książki serwisowej bo ja już widzę, że podrabiana. Pośmiejemy się trochę. Jak czytam takie ogłoszenia to mi się słabo robi 
|
|
Góra |
|
 |
kombo1985 |
#795413 Wysłany:
01 Lut 2016, 11:14; Temat postu: Re: Pytania przed zakupem GrandePunto |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Rafał
Samochód: Bravo
Wersja: Sport
|
|
Góra |
|
 |
krzychux750f |
#795423 Wysłany:
01 Lut 2016, 12:05; Temat postu: Re: Pytania przed zakupem GrandePunto |
|
 |
Puntoświr |
 |
Silnik: 1.4 16V 135KM
Województwo: kujawsko-pomorskie [C]
Miejscowość: Brodnica Rejestracja: 19 Cze 2013, Posty: 287 Pomógł: 3
|
2007 rok czyli z fabryki wyszedł z niebieskimi znaczkami, ale to problemem nie jest bo poprzedni właściciel mógł sobie przełożyć, w wersję z emerytem ciężko uwierzyć, chyba że ten emeryt dołożył również nieoryginalny podłokietnik. Na przedniej kratce może być chyba też taki starjet. Ciężko powiedzieć bo słabo widać. Jeśli nie masz daleko to podskocz i sprawdź go na stacji diagnostycznej.
_________________ [C] Fiat Punto 1.4 MA 135 Lounge [C] Grande Punto 1.3 mJTD Dynamic
|
|
Góra |
|
 |
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|