Witam
Jako świeżak na forum przepraszam z góry jeśli pod niewłaściwy dział wrzucam temat.
Szukałem odpowiedzi na swoje pytanie m.in. tu na forum jak i w google jednak nigdzie nie znalazłem satysfakcjonującej mnie odpowiedzi.
Teraz do rzecz:
Musiałem wymienić nadkole przednie lewe z uwagi na to,że stare było całe podziurawione i pęknięte. Jednak po wymianie nadkola podejrzewam że brakuje mi jednej części , a nie mam pojęcia co to może być za część. Na poniższych zdjęciach zaznaczyłem gdzie ów część mogłaby (powinna ) być zamocowana. Przez jej brak wydaje mi się że nadkole od strony wewnętrznej auta jest luźne Czy jest możliwe że przez to że jest luźne w czasie jazdy drga(?) i wydaje odgłos jakby dźwięk gdy np jakiś element wpadnie między szprychy roweru? BYć może ten dźwięk nie jest związany z nadkolem (wtedy pytanie z czym może być- słyszalny podczas jazdy, hamowaniu silnikiem)
WRcając jednak do tego nadkola: POniżej zdjęcie od dołu z zaznaczonym miejscem. I pytanie , prośba do Was. Czy w tym miejscu powinno coś być. Jeśli tak to co?Jeśli nie powinno nic być to przepraszam za kłopot. Wcześniej nie zwracało się na ten element uwagi.
Z góry dzięki za pomoc.