|
Obecny czas: 15 Cze 2025, 16:51
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 5 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
kenwelo |
#93117 Wysłany:
17 Lut 2008, 22:22; Temat postu: cos slychac opor powietrza? |
|
 |
Sympatyk kropek |
 |
Miejscowość: warszawa Rejestracja: 01 Lip 2007, Posty: 47
|
posiadam od niedawna piunciaka i od samego poczatku mam takie cos ze jak jade powyzej 70km/h to slysze cos z przodu(napewno z przodu) wyglada to tak jak by wiatr wpadal gdzies do komory silnika przez zderzak tylko nie wiem czy to mozliwe nie wiem jak to sprawdzic slychac cos tez tak jak by w przednich kolach powyzej 70km/h moe lozysko?nie wiem pomozcie jelsi wiecie
_________________ borkos
|
|
Góra |
|
 |
|
|
buladag |
#93162 Wysłany:
17 Lut 2008, 23:12; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Samochód: Inny
Silnik: Inny
Paliwo: Benzyna
Województwo: Poza Polską
Miejscowość: Lake Titicaca ;) Rejestracja: 08 Sie 2007, Posty: 9203 Pomógł: 40
|
moze kola niewyważone? u mnie jak byly niewyważone to szumiały takim niejednostajnym szumem  :alien:
_________________ Punto II 5D - Rosso Ssilla HWB - 1.2 60KM - 2001' http://fiatpunto.com.pl/topic5545.html
|
|
Góra |
|
 |
kenwelo |
#93173 Wysłany:
17 Lut 2008, 23:29; Temat postu: kola? |
|
 |
Sympatyk kropek |
 |
Miejscowość: warszawa Rejestracja: 01 Lip 2007, Posty: 47
|
kola sa wywazone samochod miesiac temu przeszedl przeglad zerowy (byl sprowadzony) wiec wydaje mis ie ze to chyba nie to..zastanawiam sie czy to nie przypadkiem lozysko-mozna je jakos sprawdzic?
_________________ borkos
|
|
Góra |
|
 |
buladag |
#93213 Wysłany:
18 Lut 2008, 00:19; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Samochód: Inny
Silnik: Inny
Paliwo: Benzyna
Województwo: Poza Polską
Miejscowość: Lake Titicaca ;) Rejestracja: 08 Sie 2007, Posty: 9203 Pomógł: 40
|
jak jest wybite to przy poruszaniu kolem (np. opierasz noge na gornej czesci opony i mocno naciskasz tak pulsacyjnie) czuc luz na kole. ew. jak masz mozliwosc podniesienia calego auta, tak jak to np robią w warsztatach to wtedy "ręcznie" ruszasz kolem i sprawdzasz luzy na lozysku. innych uszkodzen chyba sie nie da zabardzo tak sprawdzic, bez rozbierania kola.
_________________ Punto II 5D - Rosso Ssilla HWB - 1.2 60KM - 2001' http://fiatpunto.com.pl/topic5545.html
|
|
Góra |
|
 |
zielu |
#94242 Wysłany:
19 Lut 2008, 18:43; Temat postu: |
|
 |
Sympatyk kropek |
 |
|
hej mam podobny problem wydaje mi sie ze troszke szumi jak jade a wczesniej jak by tego nie bylo tylko ze moje autko stalo 3tyg bo musialem naprawic felge i teraz jak jase to jak by mi szumialo ale bylem u mechaniki i niby wszystko jest oki w czwartek jade na zmiane oleju i powiem aby tez to sprawdzil pozdrawiam:))))
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 5 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|