|
Obecny czas: 17 Cze 2025, 12:10
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
Autor |
Wiadomość |
luk-asz |
#88874 Wysłany:
05 Lut 2008, 22:15; Temat postu: |
|
 |
Puntomaniak |
|
tdkamot mozesz temat przyblizyc ?
_________________ --
Kropek mój, to jest to, kocham go!
|
|
Góra |
|
 |
|
|
tdkamot |
#88925 Wysłany:
06 Lut 2008, 01:09; Temat postu: |
|
 |
Sympatyk kropek |
Miejscowość: Koniaków Rejestracja: 05 Sie 2007, Posty: 9
|
Zbytnio nie ma co przybliżać. Po prostu jest do kupienia w sklepie korek z inteligentnym zamkiem do którego nie ma żadnych kluczyków. Jest on bodajże włoskiej produkcji. Po zakupie takiego korka wkładamy do niego dowolny kluczyk (najlepiej od zapłonu) i przekręcamy. "Inteligencja" tego zamka polega na tym że w momencie przekręcenia kluczyka zamek dopasowywuje się do niego i tak już pozostaje. Od tego momentu już nie otworzymy zamka innym kluczem jak tym którego użyliśmy. Proste i skuteczne i naprawdę działa. Korek polecił mi znajomy (właściciel sklepu motoryzacyjnego). Zapłaciłem za niego 30zł.
[ Dodano: 06 Lut 2008 01:09 ] Zbytnio nie ma co przybliżać. Po prostu jest do kupienia w sklepie korek z inteligentnym zamkiem do którego nie ma żadnych kluczyków. Jest on bodajże włoskiej produkcji. Po zakupie takiego korka wkładamy do niego dowolny kluczyk (najlepiej od zapłonu) i przekręcamy. "Inteligencja" tego zamka polega na tym że w momencie przekręcenia kluczyka zamek dopasowywuje się do niego i tak już pozostaje. Od tego momentu już nie otworzymy zamka innym kluczem jak tym którego użyliśmy. Proste i skuteczne i naprawdę działa. Korek polecił mi znajomy (właściciel sklepu motoryzacyjnego). Zapłaciłem za niego 30zł.
|
|
Góra |
|
 |
Klepok |
#91921 Wysłany:
14 Lut 2008, 23:56; Temat postu: |
|
 |
Przyjaciel |
 |
|
u mnie tez nie dziala - jakos mi to nie przeszkadza. ktos pomysli ze na zamek to moze nie bedzie probowal otwierac? to chyba kropkowa choroba ten wlew paliwa nie dosc ze nie idzie zakluczyc to jeszcze nalac paliwa normalnie tez sie nie da 
_________________ Fiat Punto I 1.2 SX '97
|
|
Góra |
|
 |
Candy Cane |
#98624 Wysłany:
03 Mar 2008, 16:04; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
Samochód: 125
Silnik: 1.9 130KM mJTD
Paliwo: Elektryczny
Wersja: Go!
Województwo: Poza Polską
Miejscowość: Kociuchowice Rejestracja: 05 Wrz 2007, Posty: 296
|
Klepok napisał(a): ...ktos pomysli ze na zamek to moze nie bedzie probowal otwierac? ...
no właśnie, u mnie ktoś otworzył klapkę i mimo iż widział ze jest na kluczyk przekręcił i odkręcił.
Tego ze paliwo spuszczą sie nie boje, ale jednak gdy nasypią czegoś do baku ze złości lub głupoty to nie będzie ciekawie.
Swoja droga zastanawiam sie czy właśnie taka sytuacja nie miala miejsca u mnie ...
|
|
Góra |
|
 |
ka-8 |
#98857 Wysłany:
03 Mar 2008, 23:07; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Samochód: Punto II FL 3d
Silnik: 1.3 70KM mJTD
Paliwo: ON
Województwo: dolnośląskie [D]
|
Nooo.... wlasnie dlatego sprawilem sobie zamykany korek. To ze paliwo spuszcza to pikus, da sie to zrobic bez odkrecania choc dosc brutalnie (przecinaja ponoc przewod paliwowy i ciagna). Bardziej obawiam sie jakiejs czystej bezinteresownej zlosliwosci i muzka ktory wpadnie na pomysl zeby zrobic mi z baku piaskownice, ludzie maja tyle ciekawych pomyslow...
_________________ Dlugodystansowy test Fiat Punto IIFL 1.3 Multijet '06 wersja specjalna "Miś". Stan zaawansowania: 126.80% (317000km)
Czasonieokreslony test Fiat Punto II 1.2/60KM '01 "Grzechotnik" Stan zaawansowania: 228000km
Fiat Punto I 75SX: tournee po Polsce 1997-2001: 112000km
|
|
Góra |
|
 |
Thomas |
#98861 Wysłany:
03 Mar 2008, 23:10; Temat postu: |
|
 |
Monkey Mod |
 |
Imię: Tomasz
Samochód: Punto II FL 5d
Silnik: 1.2 16V 80KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Wersja: Dynamic
Województwo: pomorskie [G]
Miejscowość: Ustka/Słupsk Rejestracja: 11 Mar 2007, Posty: 9760 Pomógł: 34
|
|
Góra |
|
 |
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|