|
Obecny czas: 04 Maj 2025, 07:45
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Bombel |
#99713 Wysłany:
06 Mar 2008, 21:12; Temat postu: Wymiana łącznika elastycznego (plecionki) wydechu |
|
 |
Sympatyk kropek |
Miejscowość: Czechowice Dziedzice Rejestracja: 08 Lip 2007, Posty: 37
|
Witam szanownych kolegów
Mam pytanie może ktoś wymieniał i wie jak jest z tym łącznikiem elastycznym tłumika czy do jego wymiany potrzebne jest odkręcanie kolektora od silnika, oraz zdjęcia środkowego tłumika? chodzi mi o silnik 1,8 16V. Bo w mniejszych silnikach wiem ze łącznik jest zdejmowany osobno.
Jak by ktoś miał jakieś fotki to było by super:)
Pozdrawiam
_________________ Punto II HGT (130KM):D
|
|
Góra |
|
 |
|
|
E.T. |
#99821 Wysłany:
07 Mar 2008, 02:07; Temat postu: Re: Wymiana łącznika elastycznego (plecionki) wydechu |
|
 |
Puntoświr |
 |
Miejscowość: Warszawa Rejestracja: 21 Paź 2007, Posty: 965
|
Bombel napisał(a): Witam szanownych kolegów Mam pytanie może ktoś wymieniał i wie jak jest z tym łącznikiem elastycznym tłumika czy do jego wymiany potrzebne jest odkręcanie kolektora od silnika, oraz zdjęcia środkowego tłumika? chodzi mi o silnik 1,8 16V. Bo w mniejszych silnikach wiem ze łącznik jest zdejmowany osobno. Jak by ktoś miał jakieś fotki to było by super:) Pozdrawiam
myślałem, że się wycina, spawara i nowy już obstalowany!/?
|
|
Góra |
|
 |
buladag |
#99879 Wysłany:
07 Mar 2008, 10:27; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Samochód: Inny
Silnik: Inny
Paliwo: Benzyna
Województwo: Poza Polską
Miejscowość: Lake Titicaca ;) Rejestracja: 08 Sie 2007, Posty: 9203 Pomógł: 40
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|