|
Obecny czas: 15 Cze 2025, 15:52
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
Autor |
Wiadomość |
jezyczek0 |
#171177 Wysłany:
25 Wrz 2008, 15:44; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
|
dzwna sprawa BARDZOz prawej sstronu nie ma a od kierowcy akurat jest.nalałem z BP powiem szczerze jak popsikam to nie ma ale za chwile znow wyłazi.zrobilem cos10km w deszczu no raz było raz nie ja nie wiem jakies dziwne zjawisko.  aledlaczego akurat od strony kierowcy??:) [ Dodano: 25 Wrz 2008 14:44 ]heh spox z prawej str zeszło od mojej juz ni chu chu hahaha.dobre:0chyba spasue/:0
_________________ jezyczek0
"W życiu piękne są tylko chwile dltego właśnie pamiętam dobrze ideał swój marzeniami żyłem jak król...."
http://pl.youtube.com/watch?v=lBgzbqeW-LA
|
|
Góra |
|
 |
|
|
danaga1 |
#173509 Wysłany:
25 Wrz 2008, 17:11; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Samochód: Punto II FL 5d
Silnik: 1.2 8V 60KM
Paliwo: Benzyna
Wersja: Active
Województwo: małopolskie [K]
|
czyli co? nie masz już tego syfu  jak ci to zeszło??? bo mi nagle i niespodziewanie!! poważnie!!! i do tej pory wszystko OK!!!  pozdrówka!!!
_________________ /F/I/A/T/ Punto II FL 2005r.czarny met.+KLIMA
|
|
Góra |
|
 |
jezyczek0 |
#173888 Wysłany:
26 Wrz 2008, 11:16; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
|
od kierowcy zeszło troche a od pasarzera nie ma juz.akurat od kierowcy zostało normalnie skndal:0 ale jestem pewien ze to po szamponie co myje auto  z tyłu jest to samo na szybie i na bokach:0 ciekawe czym to mam usunąć 
_________________ jezyczek0
"W życiu piękne są tylko chwile dltego właśnie pamiętam dobrze ideał swój marzeniami żyłem jak król...."
http://pl.youtube.com/watch?v=lBgzbqeW-LA
|
|
Góra |
|
 |
danaga1 |
#173924 Wysłany:
26 Wrz 2008, 14:47; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Samochód: Punto II FL 5d
Silnik: 1.2 8V 60KM
Paliwo: Benzyna
Wersja: Active
Województwo: małopolskie [K]
|
a może zaryzykuj i pojedź z nim na myjnię automatyczną?? niby się nie zaleca mycia w takich myjniach, bo mogą potem być podobno problemy z lakierem (te szczoty go podobno ścierają), ale raz może spróbuj? może ten syf ci wtedy zejdzie? kto wie? pozdro! 
_________________ /F/I/A/T/ Punto II FL 2005r.czarny met.+KLIMA
|
|
Góra |
|
 |
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|