|
Obecny czas: 16 Cze 2025, 07:00
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 4 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Payk |
#208083 Wysłany:
14 Sty 2009, 10:53; Temat postu: Pilnie kupię fotel pasażera do 3-drzwiowego kropka |
|
 |
Sympatyk kropek |
 |
Samochód: Punto II 3d
Silnik: 1.2 8V 60KM
Paliwo: Benzyna
Wersja: Go!
Województwo: śląskie [S]
Miejscowość: Bytom Rejestracja: 18 Kwi 2008, Posty: 41
|
Potrzebuję fotel czarny kubełkowy, ewentualnie prosiłbym o namiar na kogoś kto zajmuje się naprawą takich foteli w okolicach Katowic-Gliwic-Bytomia. Nie działa w nim regulacja, wręcz fotel ciągle leży i musiał być zaspawany. Co za tym idzie nie można go opuścić aby wejść do tyłu.
_________________ PUNTO GO 1.2 8V \ Sorento 2.5 CRDI \ Civic 1.6 VTEC
|
|
Góra |
|
 |
|
|
Lupus |
#208099 Wysłany:
14 Sty 2009, 12:13; Temat postu: Re: Pilnie kupię fotel pasażera do 3-drzwiowego kropka |
|
 |
Puntoświr |
 |
Wersja: Van
Województwo: łódzkie [E]
Miejscowość: Pabianice Rejestracja: 29 Maj 2007, Posty: 536
|
Payk napisał(a): Potrzebuję fotel czarny kubełkowy, ewentualnie prosiłbym o namiar na kogoś kto zajmuje się naprawą takich foteli w okolicach Katowic-Gliwic-Bytomia. Nie działa w nim regulacja, wręcz fotel ciągle leży i musiał być zaspawany. Co za tym idzie nie można go opuścić aby wejść do tyłu.
Z fotelami będzie ci bardzo ciężko bo raczej idą jako całe zestawy. Co konkretnie się spsuło? NIe działa regulacja pochylenia? Może warto go rozebrac i spróbowac naprawic?
_________________ Tu był podpis
|
|
Góra |
|
 |
Payk |
#208131 Wysłany:
14 Sty 2009, 13:55; Temat postu: |
|
 |
Sympatyk kropek |
 |
Wersja: Go!
Województwo: śląskie [S]
Miejscowość: Bytom Rejestracja: 18 Kwi 2008, Posty: 41
|
Problem w tym, że już był u mechanika. 2 godziny nad nim siedział podobno i jedyne co mógł zrobić to zaspawać go na stałe
Najpierw nie działała regulacja, potem oparcie już w ogóle nie trzymało (opadało w tę lub tamtą stronę). Ja się boję tego rozbierać bo już w ogóle mogę nie mieć wtedy siedzenia. Wiem, że jest tapicerstwo samochodowe i tam robią takie rzeczy. Najbliższe znalazłem w Tychach ale przyznam, że to trochę daleko. Może ktoś zna bliżej....
_________________ PUNTO GO 1.2 8V \ Sorento 2.5 CRDI \ Civic 1.6 VTEC
|
|
Góra |
|
 |
maverick |
#208362 Wysłany:
15 Sty 2009, 00:56; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Silnik: 1.8 16V 130KM
Wersja: HGT
Województwo: małopolskie [K]
Miejscowość: Brzeszcze Rejestracja: 12 Kwi 2008, Posty: 190
|
to wez i kup sobie fotel kubelkowy. Na allegro kupisz fajny kubelek Bi Marco za w miare dobre pieniadze, gdybym nie mial poduch w swoich fotelach to juz dawno bym je wywalil.
_________________ Punto HGT, 131KM, czego chciec wiecej...
http://fiatpunto.com.pl/topic7358.html
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 4 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|