|
Obecny czas: 16 Cze 2025, 20:21
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 5 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
draco |
#224703 Wysłany:
03 Mar 2009, 15:45; Temat postu: Centralny+alarm |
|
 |
Sympatyk kropek |
Miejscowość: Rybnik Rejestracja: 02 Cze 2008, Posty: 40
|
Witam, kropka (1.2 mpi, elx rocznik 95) kupilem juz pare m-cy temu i teraz zainteresowalem sie alarmem, ktory byl juz na wyposazeniu, z tym ze bez pilota. Pod maska zainstalowana jest syrena, ma wejscie na jakis "klucz", ale tez go nie mam, przy odlaczeniu i ponownym podlaczeniu akumulatora alarm chyba sie resetuje bo migaja kierunkowskazy ale bez sygnalu dzwiekowego, alarm wylaczam przelacznikiem umieszczonym na dole kolumny kierowniczej.
Moje pytanie to po pierwsze czy da sie w ogole dorobic pilota do tego alaramu i jaki bylby ewentualny koszt takiej przyjemnosci ???
po drugie auto ma blokade skrzyni biegow i centralny zamek do ktorego chce dokupic pilota i czy da sie zintegrowac centralny z alarmem na jednym pilocie ???
pozdro
|
|
Góra |
|
 |
|
|
Lotos |
#224843 Wysłany:
03 Mar 2009, 22:20; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Miejscowość: Wrocław Rejestracja: 04 Sty 2007, Posty: 817
|
nie opłaca sie. Ja miałem alarm montowany w ASO jeszcze przez pierwszego właściciela i chciałem dorobic nowego pilota. Jak mi zaśpiewał koszty to podziękowalem. Ten alarm niech Ci zdemontują i kup nowy.
|
|
Góra |
|
 |
MarcinO |
#224885 Wysłany:
03 Mar 2009, 23:24; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Miejscowość: SWD Rejestracja: 05 Lut 2008, Posty: 328
|
|
Góra |
|
 |
draco |
#224890 Wysłany:
03 Mar 2009, 23:44; Temat postu: |
|
 |
Sympatyk kropek |
Miejscowość: Rybnik Rejestracja: 02 Cze 2008, Posty: 40
|
ok, a jak to wyglada z montazem tej centralki da sie zrobic we wlasnym zakresie czy trzeba elektryka z prawdziwego zdarzenia ?
pozdr
|
|
Góra |
|
 |
mrider |
#224894 Wysłany:
03 Mar 2009, 23:49; Temat postu: |
|
|
W dziale "Zrób to sam" PII jest opis. W PI postępujesz tak samo, jedyne co to kolorki kabelków mogą się różnić. Zresztą opis do PI też jest na forum...
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 5 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|