|
Obecny czas: 18 Cze 2025, 09:51
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 2 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
marcinc6 |
#389739 Wysłany:
21 Sie 2010, 19:19; Temat postu: Kilka problemów od nowego użytkownika Punto |
|
 |
Sympatyk kropek |
Miejscowość: Poznań Rejestracja: 08 Sie 2010, Posty: 15
|
Witam. Tak jak napisałem w temacie, mam kilka problemów z moim autkiem, a mianowicie, przy zakupie nie dostałem "kluczyka matki" oraz karty od immobilajzera, czy np. po odłączeniu aku immo się zresetuje, czy będę potrzebował w jakimkolwiek przypadku tego kluczyka i karty? Drugie pytanie, czy do naciągu napinacza rozrządu potrzebny jest ten specjalny klucz, jeżeli nie to podajcie swoje sposoby na napinacz. Moje Punto to 1.2 75KM ELX 1995 rok. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.
|
|
Góra |
|
 |
|
|
Crazydrake |
#389743 Wysłany:
21 Sie 2010, 20:06; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Krzysiek
Samochód: Grande Punto 5d
Silnik: 1.4 8V 77KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Wersja: Active
Województwo: podkarpackie [R]
Miejscowość: Połomia/Czudec/Rzeszów Rejestracja: 27 Cze 2009, Posty: 523 Pomógł: 12
|
Nie immo ci się nie rozkoduje po odłączeniu aku. Karta byłaby ci potrzebna jeśli chciałbyś w ASO dorobić nowy kluczyk, na karcie są kody mechaniczny(do zapadek w zamku) i elektroniczny do programowania pastylki w kluczyku. Co do rozrządu do książki podają jakieś specjalne przyrządy ale zwykle wystarczy jak przy napinaniu paska w jego najdłuższym miejscu nie będziesz mógł przekręcić wokół własnej osi go o więcej niż 90 stopni
_________________ Jest Nowy kijek Było Mój "landrynkowy":E kropas
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 2 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|