You Tube • FAQ •  Szukaj •  Zarejestruj się •  Zaloguj się 




Obecny czas: 26 Wrz 2018, 09:35

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)




Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 
 Post #451503 Wysłany: 12 Mar 2011, 10:43; 
 Temat postu: Blue@me aktualizacja 5.5
Offline
Sympatyk kropek
Awatar użytkownika

Rejestracja: 22 Maj 2009,
Posty: 14
Witam.
Mam problem ze swoim komputerem Blue@me.
Nie mogę w żaden sposób nie mogę przeprowadzić aktualizacji .
Stosowałem różne pamięci,format oczywiście FAT.Pliki umieszczone w folderze głównym.Próbowałem restartować przez odłączanie akumulatora.
I nic ,tylko Błąd USB10.

Może ktoś ma jakiś pomysł.
Z góry dziękuję za pomoc.

_________________
Linea 2007 1.4 Dynamic


Góra
 Profil  
 

 
 Post #452149 Wysłany: 13 Mar 2011, 23:25; 
 Temat postu:
Offline
Admin
Awatar użytkownika

Imię: Zbyszek
Samochód: Inny
Silnik: Inny
Paliwo: Benzyna
Województwo: pomorskie [G]
Miejscowość: Chełm/Sławno/Słupsk
Rejestracja: 22 Cze 2006,
Posty: 3298
marek_gh napisał(a):
I nic ,tylko Błąd USB10.

Dobrze, że masz w ogóle jakiś błąd...ja nie mam nic :E Auto ma 72h i B&M nie odpowiada :wink: Gdzieś wyczytałem, że jeśli na aktualnym sofcie nie miałeś żadnych problemów, a tel. które posiadasz są kompatybilne to lepiej nie update - ować softu... :wink:

_________________
Pilot RC KDS450 SV + Flymentor 3D & Tarot 450 PRO + Flymentor 3D & DJI Phantom 3


Góra
 Profil  
 
 
 Post #452509 Wysłany: 14 Mar 2011, 21:01; 
 Temat postu:
Offline
Puntoświr
Awatar użytkownika

Miejscowość: w-m
Rejestracja: 21 Gru 2006,
Posty: 2006
Pomógł: 1
Gdzieś czytałem, że najnowsza wersja B&M miała jakiś błąd.
Nie warto instalować.


Góra
 Profil  
 
 
 Post #457954 Wysłany: 31 Mar 2011, 22:57; 
 Temat postu: Re: Blue@me aktualizacja 5.5
Offline
Sympatyk kropek
Awatar użytkownika

Rejestracja: 22 Maj 2009,
Posty: 14
marek_gh napisał(a):
Witam.
Mam problem ze swoim komputerem Blue@me.
Nie mogę w żaden sposób nie mogę przeprowadzić aktualizacji .
Stosowałem różne pamięci,format oczywiście FAT.Pliki umieszczone w folderze głównym.Próbowałem restartować przez odłączanie akumulatora.
I nic ,tylko Błąd USB10.

Może ktoś ma jakiś pomysł.
Z góry dziękuję za pomoc.



To mam po błędnej aktualizacji.

Image

[ Dodano: 31 Mar 2011 22:57 ]
marek_gh napisał(a):
marek_gh napisał(a):
Witam.
Mam problem ze swoim komputerem Blue@me.
Nie mogę w żaden sposób przeprowadzić aktualizacji .
Stosowałem różne pamięci,format oczywiście FAT.Pliki umieszczone w folderze głównym.Próbowałem restartować przez odłączanie akumulatora.
I nic ,tylko Błąd USB10.

Może ktoś ma jakiś pomysł.
Z góry dziękuję za pomoc.



To mam po błędnej aktualizacji.

Image

_________________
Linea 2007 1.4 Dynamic


Góra
 Profil  
 
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 


Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)


Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum
Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum
Nie możesz edytować swoich postów na tym forum
Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum
Nie możesz dodawać załączników na tym forum

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style based on FI Subsilver by phpBBservice.nl
Forum Fiata Punto © 2006 - 2013
Tłumaczenie: phpbbhelp.pl
phpBB SEO