|
Obecny czas: 18 Cze 2025, 01:34
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
cichy86 |
#455251 Wysłany:
22 Mar 2011, 18:39; Temat postu: Punciak 1.2 8V, zabawa z silnikiem |
|
 |
Sympatyk kropek |
|
Witam Panowie, ,mam problem z silnikiem w punciaku, przeczytałem wszystkie posty na ten temat i mam metlik w głowie. Sprawa wyglada tak, gdy odpalam goracy silnik, pojawia sie kontrolka wtrysków, silnik pracuje nie rowno i nie ma mocy.. po jakim czasie podczas jazdy problem ustaje. Na zimnym silniuk tego problemu, nie ma. Problem wystepuje tylko na benzynie podczas, jazdy na lpg wszystko gra. Problem ten jest dokuczliwy, ale sporadyczny gdzie szukać przyczyn domowymi sposobami lub czy ktos z Was ma w okolicach Gliwic, mozliwosc podlaczenia kropa do kompa. Pozdrawiam
|
|
Góra |
|
 |
|
|
xONx |
#455278 Wysłany:
22 Mar 2011, 19:49; Temat postu: |
|
 |
Paparazzi |
Samochód: Punto II 5d
Silnik: 1.2 8V 60KM
Paliwo: Benzyna
Wersja: SX
Województwo: pomorskie [G]
Miejscowość: Gdańsk/Malbork Rejestracja: 12 Sty 2009, Posty: 3082 Pomógł: 17
|
najprościej podłączyć pod komputer i zobaczyć co mu dolega
_________________ Jest kraj, gdzie od wieków wolność ma barwę krwi Jest miasto, magia dziejów w jego murach tkwi Jest klub w tym mieście w barwach bieli i zieleni Jest wiara i tradycja której nic nie zmieni.
----
Odpowiedni ludzie mówią o tym cudzie kiedy Punta się zjeżdżają VW się kłaniają
|
|
Góra |
|
 |
cichy86 |
#455983 Wysłany:
24 Mar 2011, 22:12; Temat postu: Sprawa załatwiona |
|
 |
Sympatyk kropek |
|
Podpiety w aso, cewka do wymiany koszt 80 zł.
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|