|
Obecny czas: 26 Cze 2025, 06:11
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 2 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
krystek132 |
#455946 Wysłany:
24 Mar 2011, 20:53; Temat postu: Dziwne stukanie, strzelanie lewy przód.....?!? |
|
 |
Puntomaniak |
 |
Miejscowość: Bydgoszcz Rejestracja: 02 Lip 2009, Posty: 94
|
Witam. Mam taki problem, ostatnio w moim kropku słyszę lekkie stuknięcie co jakiś czas, ale tylko w momencie w którym są napreżenia przy gwałtownym przyspieszeniu lub przy odbiciu do tyłu po hamowaniu. Odgłos dobiega z lewej strony tak jakby od koła, nie jest słyszalny przy spokojnej jeździe (czyli bez szarpnięć) ani na dziurach, ani przy skretach....ma ktoś pomysł co to może być?? czy coś sie poluźniło??Jak to sprawdzić?? zagladałem po skręcie kół na maksa na wahacz itp, nic nie widać odbiegajacego od normy.....Dzięki za pomoc 
_________________ Fiat Punto Sx 1,6; 95 r
|
|
Góra |
|
 |
|
|
jadak |
#456035 Wysłany:
24 Mar 2011, 23:47; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Miejscowość: Warszawa - Gocław Rejestracja: 26 Gru 2007, Posty: 444
|
spróbuj może spr poduszkę pod skrzynią (ten lizak) albo może łożysko górnego mocowania MacPhersona do kielicha. Przyczyn może być kilka zapewne, ale nic innego nie przychodzi mi do głowy jak narazie 
_________________ MKII 1.2 8v SX 2001r + LPG
"Wolę pchać swoje Punto niż jeździć Volkswagenem"
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 2 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|