|
Obecny czas: 17 Cze 2025, 12:29
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
Autor |
Wiadomość |
d00lar |
#524837 Wysłany:
29 Lis 2011, 07:48; Temat postu: Re: po wymianie anteny nadal gubi stacje |
|
 |
Puntoświr |
Samochód: Punto I 5d
Silnik: 1.2 8V 73KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Wersja: ELX
Województwo: śląskie [S]
|
ja tez walczyłem troszkę z anteną kupiłem wzmacniacz ale dalej to było nie to
w końcu wczoraj się wkurzyłem mówię rozbiorę ten wzmacniacz i przylutuje antenę zęby bez wtyczko-gniazda było jak pomyślałem tak zrobiłem dodam ze materiały użyte do budowy wzmacniacza to ŻAL ! 70# miedzi z ekranu już utlenione jakby zmienione w proszek;] a te pozostałe 30% niby przylutowane ale tak po prawdzie to lut był pęknięty stąd pewnie prioblemy. w każdym razie po przylutowaniu mojej org antent do wzmacniacza radio gra jak nigdy na całej trasie do pracy (bielsko - katowice) ani jednego szumu czy tez trzaśnięcia nawet pod rondem w katowicach nie przerwało ani na sekundke =] ogolnie polecam takowe rozwiązanie
|
 |
|
|
Martinezio |
#524948 Wysłany:
29 Lis 2011, 18:26; Temat postu: Re: po wymianie anteny nadal gubi stacje |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Marcin
Samochód: Punto I 5d
Silnik: 1.1 8V 55KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Wersja: SX
Województwo: mazowieckie [W]
Miejscowość: Seroki-Village DownTown Rejestracja: 20 Sie 2008, Posty: 495 Pomógł: 19
|
No widzisz - kwestia kupienia dobrego kabla antenowego, a nie taniego szajsu z PRC 
|
|
Góra |
|
 |
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|