|
Obecny czas: 17 Cze 2025, 23:45
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
Autor |
Wiadomość |
pawi81 |
#539843 Wysłany:
22 Sty 2012, 22:18; Temat postu: Re: gaśnie i po czasie odpala |
|
 |
Puntoświr |
|
kropek2 napisał(a): witam, z moim punto 2 1,9 disel był podobny problem wymieniłem czujnik ruchu wału korbowego , pomogło !!! powodzenia Ja mam podobny problem, czyli być może też czujnik wału korbowego. Pomoże ktoś znaleźć ten czujnik na allegro bądź w sklepie int? Mam PII 1.2 8V i siwe włosy przez to ;-))))) Temat o moim problemie: topic33149.html
_________________ Fiat Punto II 99/00 1.2 8V
|
|
Góra |
|
 |
|
|
Piłi :) |
#539857 Wysłany:
22 Sty 2012, 22:57; Temat postu: Re: Punto nagle gaśnie i nie odpala. |
|
 |
Sympatyk kropek |
 |
Imię: Mateusz
Samochód: Punto II 3d
Silnik: 1.8 16V 130KM
Paliwo: Benzyna
Wersja: HGT
Województwo: małopolskie [K]
Miejscowość: Polanka Wielka Rejestracja: 20 Sie 2011, Posty: 38
|
Ja do swojego płaciłem ostatnio 85zł Firma EPS, żadna jakaś wyselekcjonowana. Objawów jego uszkodzenia żadnych nie miałem, tyle co było to tylko błąd jako Usterka, odzyskałem 18KM i parę NM. Tak więc mogę pomóc tylko w ten sposób, że u mnie objawem uszkodzenia tego czujnika był odczuwalny spadek mocy i osiągów. Tu masz stronkę z częściami i przy okazji od razu z czujnikiem wału. http://sklep.intercars.com.pl/#/dynamic ... ¬itle=1[ Dodano: 22 Sty 2012 22:57 ]d***! wpisz sobie model, typ i silnik, później znajdź "czujnik obr./min. sterowanie silnika" i tam będziesz miał kilku firm ten czujnik.
_________________ Kropek HGT 2000r
|
|
Góra |
|
 |
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|