|
Obecny czas: 15 Maj 2025, 05:28
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Gruzin92 |
#549399 Wysłany:
16 Lut 2012, 17:23; Temat postu: Problem-Wyjęcie wkładki wyciszajacej-silencer'a w Wydechu WM |
|
 |
Sympatyk kropek |
Miejscowość: Włoszczowa Rejestracja: 19 Paź 2011, Posty: 16
|
Witam, mam Problem-Wyjęcie wkładki wyciszajacej-silencer'a w Wydechu WM Sport, odkręciłem śrubkę, a to się tak trzyma że mimo iż podwadzam, szarpię to i tak nie chce wyjść... proszę o rozwiązanie problemu. z góry dzięki:)
|
|
Góra |
|
 |
|
|
przemas107 |
#549431 Wysłany:
16 Lut 2012, 18:07; Temat postu: Re: Problem-Wyjęcie wkładki wyciszajacej-silencer'a w Wydech |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Przemek
Samochód: Inny
Silnik: Inny
Paliwo: Inne
Województwo: wielkopolskie [P]
Miejscowość: Poznań Rejestracja: 27 Gru 2010, Posty: 206 Pomógł: 1
|
Rozumiem, że tłumik już na aucie? Ja mojego przed montażem wybijałem młotkiem i śrubokrętem  A po przeglądzie niedawno też nie chciał wyjść. Wziąłem duży imbus, wkładałem jak najdalej żeby się zablokował i ciągnąłem do siebie i do góry trochę. W końcu wyszedł 
|
|
Góra |
|
 |
Gruzin92 |
#549462 Wysłany:
16 Lut 2012, 19:15; Temat postu: Re: Problem-Wyjęcie wkładki wyciszajacej-silencer'a w Wydech |
|
 |
Sympatyk kropek |
Miejscowość: Włoszczowa Rejestracja: 19 Paź 2011, Posty: 16
|
ok dzięki  za radę:), tłumik jest na aucie;), kiedyś jak szarpałem to sobie naderwałem uchwyt trzymający wydech w okolicach środka auta;)  więc się trochę boję:) dużo było roboty żeby to wyjąć? mocno szarpać:) czy pod jakimś kątem:)???
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|