|
Obecny czas: 17 Cze 2025, 11:57
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 2 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Dominik18 |
#624642 Wysłany:
06 Lis 2012, 20:53; Temat postu: Problem Proszę o pomoc |
|
 |
Forumowicz |
Imię: Dominik
Samochód: Punto I 3d
Silnik: 1.1 8V 55KM
Paliwo: Benzyna
Wersja: S
Województwo: śląskie [S]
|
Witam Panowie jestem tu nowy proszę o waszą pomoc mam problem z fiatem punto S 1.1 55km.Mianowicie jest tak gdy samochód jest zimny tzn jedzie rano na ssaniu to idzie jak strzała a gdy sie zagrzeje i ssanie sie wyłanacza dostaje jakiegos dziwactwa tzn przydusza sie traci moc na chwile tak jak by miał zgasnąć i go puszcza,przy stałej prędkości np 80km/h jedzie i go przytrzymuje już nie wiem co mam zrobic wtrysk cały wymieniłem łącznie z przepustnicą filterek paliwa. Rano troche dymi i czuć jak nie spala taki dziwny zapach spalin swiece czarne.A co najgorsze spalanie(benzyny) jest mysle ze ogromne jak na kieszenie ucznia 11l na 100km przy jeździe nie przekraczającej 80km/h.Proszę o pomoc.
|
|
Góra |
|
 |
|
|
pies86 |
#624644 Wysłany:
06 Lis 2012, 21:00; Temat postu: Re: Problem Proszę o pomoc |
|
 |
Puntoświr |
 |
Miejscowość: Wodzisław Śl. Rejestracja: 02 Lut 2010, Posty: 973 Pomógł: 3
|
z tym spalaniem to myślisz czy jesteś pewien bo nikt tu Ci z twoich wymysłów nic nie wywróży ...wg mnie sonda albo pierścienie Popraw temat ! Bo będzie kosz Na przyszłość używamy najpierw szukajki a potem piszemy kolejny temat
_________________ topic23668.html <- zapraszam do mojej kropki
topic30138.html - WYKONAM CAR AUDIO-zabudowy,panele,itp
Nie robić interesów z raxor19 pajac i krętacz
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 2 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|