|
Obecny czas: 15 Cze 2025, 17:06
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 4 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
voyteac |
#57058 Wysłany:
23 Paź 2007, 18:35; Temat postu: brak 5 biegu |
|
 |
Puntoświr |
|
witam
mam punto 1,2 '94
prosze Was o pomoc otoz...
dzisiaj jadac do domu chcem wbic 5ke a tu nic...
tak jak bym wbil na luz
i jak wbije sie na 5ke i doda gazu to tylko obroty wysokie sa ale nie jedzie
jak auto stoi, to wbijam bieg i puszczam sprzeglo i nie gasnie
co to moze byc?
|
|
Góra |
|
 |
|
|
BobMF |
#57178 Wysłany:
23 Paź 2007, 22:57; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: BobMF
Samochód: Inny
Silnik: Inny
Paliwo: Benzyna
Wersja: Dynamic
Województwo: dolnośląskie [D]
Miejscowość: Wrocław Rejestracja: 01 Kwi 2007, Posty: 1044
|
uuu... to już chyba coś poważnego ze skrzynią
_________________ -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Wszystko do Diesla - wtryski, pompy, akumulatory i inne: domino.sklep.pl --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Góra |
|
 |
voyteac |
#57333 Wysłany:
24 Paź 2007, 11:13; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
|
byłem z tym rano dzisiaj u mechanika..
powiedzial ze cos sie na 5 biegu wysypalo i zrobila sie dziura bo jakas czesc wyleciala ze skrzyni
/ rano pod autem bylo duzo oleju/
i teraz mam dylemat bo sa dwie opcje naprawiac czy kupic nowa?
co radzicie? i ile to mniej wiecej mnie bedzie kosztowac? z gory dzieki za rady, jestem ziolny i nie chcem zeby mnie mechanik skroil..a i jak nowa skrzynie kupowac to czy macie kogos zaufanego co handluje skrzyniami?
pozdrawiam
aha jeszcze cos...bo mechanik mowil ze rozrusznik musze/przydalo by sie/ zregenerowac odrazu jak skrzynie zmieniam..prawda to czy chce mnie naciagnac?
|
|
Góra |
|
 |
BobMF |
#57661 Wysłany:
25 Paź 2007, 01:08; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: BobMF
Samochód: Inny
Silnik: Inny
Paliwo: Benzyna
Wersja: Dynamic
Województwo: dolnośląskie [D]
Miejscowość: Wrocław Rejestracja: 01 Kwi 2007, Posty: 1044
|
... a propos rozrusznika, to jeżeli nie ma podstaw by sądzić, że coś z nim nie tak to nie ma potrzeby. Ale !! jeżeli ma on, jak auto, 13 lat to napewno regeneracja przedłuży mu żywot, a Tobie niepotrzebnej przygody z zapalaniem na pych/holowaniem
_________________ -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Wszystko do Diesla - wtryski, pompy, akumulatory i inne: domino.sklep.pl --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 4 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|