|
Obecny czas: 16 Cze 2025, 22:31
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 4 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
bandi22 |
#692292 Wysłany:
23 Wrz 2013, 19:39; Temat postu: Mała dziurka w misce olejowej czym kleić ? |
|
 |
Sympatyk kropek |
Imię: Sebastian
Samochód: Punto I 5d
Silnik: Inny
Paliwo: Benzyna + LPG
Wersja: Sporting
Województwo: kujawsko-pomorskie [C]
|
Witam wszystkich mam taką sprawe. Mam małą dziurkę w misce olejowej i jak silnik pracuje to nic nie leci ale jak już gdzieś pojadę i sprawdzę to widać zaciek i ze kapie i mam dylemat czym zakleić czytałem fora różne piszą ze a to poxsilina albo Kit metalowy albo to i inne specyfiki może wy macie jakieś doświadczenie w tym i mi doradzicie bo już nie wiem o co mam zapytać w sklepie. Pozdrawiam
|
|
Góra |
|
 |
|
|
rzel |
#692328 Wysłany:
23 Wrz 2013, 21:46; Temat postu: Re: Mała dziurka w misce olejowej czym kleić ? |
|
 |
Puntoświr |
Silnik: 1.2 16V 86KM
Paliwo: Benzyna
Wersja: ELX
Województwo: podkarpackie [R]
|
może to wygląda na mały wyciek a w rzeczywistości pewnie będzie sito, kupuj nową bo drogie nie są
|
|
Góra |
|
 |
chmielu |
#692355 Wysłany:
23 Wrz 2013, 23:44; Temat postu: Re: Mała dziurka w misce olejowej czym kleić ? |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Michał
Silnik: 1.1 8V 55KM
Wersja: S
Województwo: świętokrzyskie [T]
Miejscowość: Chmielnik k. Kielc Rejestracja: 07 Paź 2011, Posty: 244 Pomógł: 1
|
Popieram rzela, wymieniałem niedawno miskę, jest to koszt 100-120zł, sam wymienisz bezproblemowo, dostęp do śrub jest dobry i odkręcają się lekko. Kupując jakieś specyfiki do klejenia wydasz raz 20zł, okaże się, że jeszcze cieknie, znowu wydasz kase, itd... aż w końcu okaże się, że wyciek jest dalej, a za wydane pieniądze kupiłbyś dwie miski 
_________________ FIAT PUNTO S 1.1
|
|
Góra |
|
 |
bandi22 |
#692378 Wysłany:
24 Wrz 2013, 11:40; Temat postu: Re: Mała dziurka w misce olejowej czym kleić ? |
|
 |
Sympatyk kropek |
Imię: Sebastian
Silnik: Inny
Wersja: Sporting
Województwo: kujawsko-pomorskie [C]
|
Tylko ze u mnie krucho z kasą jak na razie i szukam innych metod niż spawanie... albo zakup nowej bądź używanej
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 4 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|