|
Obecny czas: 16 Cze 2025, 17:06
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
zonk20 |
#697517 Wysłany:
25 Paź 2013, 20:24; Temat postu: Jaki silniczek krokowy ? |
|
 |
Forumowicz |
Imię: Zygmunt
Samochód: Punto I 3d
Silnik: 1.6 8V 90KM
Paliwo: Benzyna
Wersja: SX
Województwo: zachodniopomorskie [Z]
Miejscowość: Szczecin Rejestracja: 01 Cze 2013, Posty: 2
|
Witam szanownych forumowiczów proszę o pomoc gdyż mam już dość walki z moim kropkiem . A mianowicie po drugiej awarji sondy lambda (pierwsza tania chińszcyzna ) nawalił mi krokowiec tzn trzyma stale 2 tys obrotów i nie spada więc myślę sobie krokowiec wiec jadę do klepu pytam o silniczek i odpowiada mi gosciu że jest to czesc serwisowa i nie dostane ją w sklepie . kopara mi opadła . Zaglądam na aledrogo i do wyboru jest pełno ale jest jedno małe ale szukając pod fiat punto 1.6 bo takiego posiadam nie znalazłem nic pod punto jest tylko do 1.1 i 1.2 . Wiec panowie pomóżcie mi jakiego krokowca mam kupić .
Jesli naruszyłem regulamin forum ,albo nie wtym dziale proszę o przeniesienie
|
|
Góra |
|
 |
|
|
Lukasztg |
#697787 Wysłany:
27 Paź 2013, 12:23; Temat postu: Re: Jaki silniczek krokowy ? |
|
 |
Puntomaniak |
 |
Imię: Lukasz
Samochód: Punto Bertone
Silnik: 1.2 8V 60KM
Paliwo: Benzyna
Wersja: SX
Województwo: śląskie [S]
Miejscowość: Tarnowskie góry / Regensburg Rejestracja: 01 Paź 2012, Posty: 80 Pomógł: 2
|
1.6 ma wtrysk GM multec. Krokowy pasuje z Opla, robiłem to dawno, ale jak pamiętam była to Astra F 1.6 najlepiej wyciągnąć isć do sklepu i pokazać na wzór.
_________________ W rodzinie Lancia Thema 2.0 16VT, Fiat Coupe 2.0 16VT, Bravo 1.2 16V, Punto II FL 1.4 16V
|
|
Góra |
|
 |
fenix8 |
#697925 Wysłany:
28 Paź 2013, 01:39; Temat postu: Re: Jaki silniczek krokowy ? |
|
 |
Puntoświr |
 |
Samochód: Punto II 5d
Silnik: 1.2 8V 60KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Wersja: S
Województwo: małopolskie [K]
Miejscowość: chrzanów Rejestracja: 20 Gru 2011, Posty: 267 Pomógł: 3
|
każdy krokowy ma swój numer, odczytaj ze swojego
_________________ Rzeczy niemożliwe wykonuje od razu Cuda zajmują mi trochę czasu West Coast Custom Fenix Garage - by Ortes Mechanika, Elektryka, Diagnostyka, Tuning Mechaniczny i Optyczny - priv MultiEcuScan & IawScan2 Club
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|