|
Obecny czas: 17 Cze 2025, 10:12
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 5 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
jezyczek0 |
#75776 Wysłany:
29 Gru 2007, 00:11; Temat postu: kolor kropka |
|
 |
Puntoświr |
 |
|
kupiłem kropka od posrednika niegdzi nie pisało jaki to kolor.gostek tez nie potrafił okreslic.na klapie z tyło pisze jesli nie przekrece ROZE ANEMONE stwierdzilismy ze to kolor wrzosowy.niejtórzy mowią broąz fiolet.
_________________ jezyczek0
"W życiu piękne są tylko chwile dltego właśnie pamiętam dobrze ideał swój marzeniami żyłem jak król...."
http://pl.youtube.com/watch?v=lBgzbqeW-LA
|
|
Góra |
|
 |
|
|
Thomas |
#75795 Wysłany:
29 Gru 2007, 01:11; Temat postu: |
|
 |
Monkey Mod |
 |
Imię: Tomasz
Samochód: Punto II FL 5d
Silnik: 1.2 16V 80KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Wersja: Dynamic
Województwo: pomorskie [G]
Miejscowość: Ustka/Słupsk Rejestracja: 11 Mar 2007, Posty: 9760 Pomógł: 34
|
|
Góra |
|
 |
BobMF |
#76025 Wysłany:
30 Gru 2007, 02:53; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: BobMF
Samochód: Inny
Silnik: Inny
Paliwo: Benzyna
Województwo: dolnośląskie [D]
Miejscowość: Wrocław Rejestracja: 01 Kwi 2007, Posty: 1044
|
często w sklepach z farbami [np. firmowy polifarb] mają katalogi z rodzajami lakierów do danych marek i modeli aut, może akurat jakiś będzie miał przy oznaczeniu taką nazwę...
ja tak znalazłem do swojego lakier - zastępniki o takich samych oznaczeniach miały różne odcienie 
_________________ -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Wszystko do Diesla - wtryski, pompy, akumulatory i inne: domino.sklep.pl --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Góra |
|
 |
Thomas |
#76027 Wysłany:
30 Gru 2007, 02:55; Temat postu: |
|
 |
Monkey Mod |
 |
Imię: Tomasz
Samochód: Punto II FL 5d
Paliwo: Benzyna + LPG
Województwo: pomorskie [G]
Miejscowość: Ustka/Słupsk Rejestracja: 11 Mar 2007, Posty: 9760 Pomógł: 34
|
|
Góra |
|
 |
adi.degora |
#76028 Wysłany:
30 Gru 2007, 02:58; Temat postu: |
|
 |
Przyjaciel |
 |
Samochód: Punto II FL 3d
Paliwo: Benzyna
Województwo: wielkopolskie [P]
Miejscowość: Twierdza Poznań Rejestracja: 30 Maj 2007, Posty: 2885
|
Thomas napisał(a): ja szukalem do swojego i niestety nigdzie nie znalazlem chociaz byly lakiery z palety fiata  a mam 312B a w sklepach jest 312 i ten 312 jest nieco ciemniejszy od 312B ktorego dostac nie moge 
Mam tak samo, mam 408B, niebieski-grafit , wszędzie (mam teraz na mysli lakier w sprayu) jest 408C- regularny SELEDYN
I dlatego spoiler jest w podkładzie od 5 miesięcy 
15.11.07 adi.degora napisał(a): znacie sie lepiej, to pierd*le, koniec z moimi radami w temacie CA Scooby-dooby-doobywóz &Wheeler 800 |Podstawy CA wg Adiego - Kompendium & Ranking kosmetyków samochodowych | Polska Jazda & YouTube
***Ty ze spaloną gumą, patrz jak się toczę z dumą... ***
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 5 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|