|
Obecny czas: 01 Maj 2025, 06:28
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
Autor |
Wiadomość |
Blasziii |
#818230 Wysłany:
23 Sty 2017, 14:17; Temat postu: Re: [S] Mobilizacja Śląska 01.10.2016 Katowice - Relacja |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Daniel
Samochód: Punto I 5d
Silnik: 1.2 8V 73KM
Paliwo: Benzyna
Wersja: ELX
Województwo: śląskie [S]
Miejscowość: Katowice Rejestracja: 29 Sty 2014, Posty: 111
|
bbanditoss, taka forma najeżdżania na kogoś jest godna dziecka z podstawówki ... Mogę zaręczyć że auto jest na bieżąco robione i modyfikowane  Każdy dba o auto na swój sposób  Jeśli ktoś będzie trzymać np malucha w garażu pod płachtą to będzie też " poj***ny " bo kupił auto a nim nie jeździ ?  Oj, słabo słabo ..
_________________ " Łączy Nas Pasja, Dzieli tylko Pojemność " __________________________________________________ Moja Biała Dama ----> topic45787.html _____________________________________________________
|
|
Góra |
|
 |
|
|
lpql |
#818232 Wysłany:
23 Sty 2017, 15:12; Temat postu: Re: [S] Mobilizacja Śląska 01.10.2016 Katowice - Relacja |
|
 |
Włodarz pałki |
 |
Imię: Łukasz
Samochód: Grande Punto 3d
Silnik: 1.4 16V 120KM
Wersja: Sport
Miejscowość: Mysłowice Rejestracja: 23 Sie 2012, Posty: 1885 Pomógł: 1
|
damikr napisał(a): owszem, jeździ i nic poza tym. katuje go na wszystkie możliwe sposoby, a mk1 dalej trzyma. jego gp pracuje, a nie jest traktowane jak bóstwo, nie robi "sesji" co kilka dni, nie myje go i nie szuka wielkich felg no widzisz czyli dla Ciebie to ze moje GP nie musi pracować tylko jest traktowane jak Bóstwo i coraz więcej osób sie nim jara to cos złego? Pakujcie dalej ciezko zarobione pieniądze w mk1 my to będziemy robić w GP. I każdy bedzie zadowolony. Bo to juz hipokryzja twierdzić ze lądowanie w mk1 gory siana to "ratowanie klasyka" bo ktoś kocha ten samochód a robienie tego samego z GP to cos złego. Jak sie komuś nie podoba towarzystwo to nie musi przyjeżdżać. Od czasów pierwszych spotów na jakie przyjeżdżałem z ffp zawsze sie pojawiały nowe osoby i albo zostawały albo nie. Kto chciał ten został. Czy to mk2 czy Gp.. tylko mk1 sami siebie traktują jak osobna grupa.
Góra |
|
 |
Blasziii |
#818236 Wysłany:
23 Sty 2017, 15:52; Temat postu: Re: [S] Mobilizacja Śląska 01.10.2016 Katowice - Relacja |
|
 |
Puntoświr |
 |
|
Nie chciałbym rzucać loginami ale byli ludzie którzy przyjeżdżali na spoty punto mk1 chociaż nigdy ich nie mieli i to tylko dlatego że chcieli przyjechać zobaczyć, pooglądać itp itd. Ba! nawet przyjeżdżali ludzie innymi markami aut  I każdy był równym nieważne czym przyjechał  Na te forum wtargnęła mentalność Hondziarzy którzy nie tolerują żadnych innych samochodów  Smutne ale prawdziwe.
_________________ " Łączy Nas Pasja, Dzieli tylko Pojemność " __________________________________________________ Moja Biała Dama ----> topic45787.html _____________________________________________________
|
|
Góra |
|
 |
lpql |
#818237 Wysłany:
23 Sty 2017, 15:55; Temat postu: Re: [S] Mobilizacja Śląska 01.10.2016 Katowice - Relacja |
|
 |
Włodarz pałki |
 |
|
Blasziii napisał(a): Nie chciałbym rzucać loginami ale byli ludzie którzy przyjeżdżali na spoty punto mk1 chociaż nigdy ich nie mieli i to tylko dlatego że chcieli przyjechać zobaczyć, pooglądać itp itd. Ba! nawet przyjeżdżali ludzie innymi markami aut  I każdy był równym nieważne czym przyjechał  Na te forum wtargnęła mentalność Hondziarzy którzy nie tolerują żadnych innych samochodów  Smutne ale prawdziwe. Dawno tu nie byłeś. Ludzie zmienili fury a i tak przyjeżdzają dla ludzi. Sam ogarniam jeszcze kilka innych grup, jeżdzę po spotach w sumie jestem rodzynkiem z włoszczyzna w 200+ a nie mam z tym żadnego problemu. Jak widać potrafię nawiązywać kontakty międzyludzkie i je utrzymywać.  Na spoty mk1 nie widzę sensu przyjeżdżać. Chyba żeby wyjaśnić sobie pewne rzeczy z pewnym osobnikiem chodzącym ze 4kat wagowe niżej:)
Ostatnio edytowany przez lpql, 23 Sty 2017, 16:00, edytowano w sumie 1 raz
|
|
Góra |
|
 |
Lewy840 |
#818238 Wysłany:
23 Sty 2017, 15:57; Temat postu: Re: [S] Mobilizacja Śląska 01.10.2016 Katowice - Relacja |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Mateusz
Samochód: Punto II FL 5d
Silnik: 1.2 8V 60KM
Wersja: Active
Miejscowość: Gliwice Rejestracja: 04 Cze 2013, Posty: 168
|
Ale mi się śmiać chce z was...  Przypomnę wam że była jedna sytuacja na jednym ze spotów chcieliście zrobić wspólne zdjęcie, oczywiście było kilka osób co było miedzy innymi mk2 (w tym ja) to chamsko się wtedy zachowaliście bo powiedzieliście ze same zdjęcia GP chcecie. To było dobre w stosunku do reszty? Edimixera nie raz hejtowaliście bo jarał się swoim mk1, to dziwicie się że miał na was wyjebane? Widzicie czyjeś błędy, a swoich nie zauważacie.  Popatrzcie jak forum upadło na perspektywie poprzedniego roku, ile odwiedzin macie mniej w porównaniu do roku 2015, czy roku 2014? 
|
|
Góra |
|
 |
damikr |
#818239 Wysłany:
23 Sty 2017, 15:58; Temat postu: Re: [S] Mobilizacja Śląska 01.10.2016 Katowice - Relacja |
|
 |
Puntoświr |
 |
Samochód: Punto Bertone
Silnik: 1.6 8V 90KM
|
lpql, oświeć mnie, jak się jarać czyimś grande punto na alufelgach? jakby to jeszcze jakaś s klasa z salonu była to bym zrozumiał. masz najwidoczniej wygórowane ego
_________________ http://fiatpunto.com.pl/topic42789.html <--- Moje niebieskie Bertone
|
|
Góra |
|
 |
lpql |
#818241 Wysłany:
23 Sty 2017, 16:02; Temat postu: Re: [S] Mobilizacja Śląska 01.10.2016 Katowice - Relacja |
|
 |
Włodarz pałki |
 |
|
damikr napisał(a): lpql, oświeć mnie, jak się jarać czyimś grande punto na alufelgach? jakby to jeszcze jakaś s klasa z salonu była to bym zrozumiał. masz najwidoczniej wygórowane ego No widzisz a jednak ponad 700osob sie jara, zapraszają do innych grup i ciagle mam wiadomości nie Tylko z naszego Polskiego grajdołu. Nie muszę Ci sie tłumaczyć. Jeśli w moim grande widzisz tylko felgi to chyba Ci sie przez zimę dach nie zamyka i Cię srogo przewiało.
Góra |
|
 |
damikr |
#818242 Wysłany:
23 Sty 2017, 16:05; Temat postu: Re: [S] Mobilizacja Śląska 01.10.2016 Katowice - Relacja |
|
 |
Puntoświr |
 |
|
|
Góra |
|
 |
Blasziii |
#818243 Wysłany:
23 Sty 2017, 16:06; Temat postu: Re: [S] Mobilizacja Śląska 01.10.2016 Katowice - Relacja |
|
 |
Puntoświr |
 |
|
lpql, Myślisz że tylko Ty masz włoskie auto z 200+ pod maską ?  Masz zbyt wąskie pole widzenia  W PL jest projekt seia z t-jetem pod maską które ma 500+ i wcale się tak nie wywyższa. Fiat Coupe Club Polska prawie wszystkie vt są na 300+. damikr, ma rację, masz trochę zbyt wygórowane ego a w dodatku zbyt wąskie pole widzenia 
|
|
Góra |
|
 |
lpql |
#818244 Wysłany:
23 Sty 2017, 16:11; Temat postu: Re: [S] Mobilizacja Śląska 01.10.2016 Katowice - Relacja |
|
 |
Włodarz pałki |
 |
|
damikr napisał(a): widzisz, przeczysz sam sobie, bo teraz zaczynasz mi ubliżać. niestety tak się składa, że nie mam już punto Ubliżać? Rzuciłem tylko tezę ze jeśli tak uważasz to cos jest z Twoim pojmowaniem rzeczywistości nie w porządku. Wybacz nie żyje cudzym życiem jak Twoj wafel od mk1:* [ Dodano: 23 Sty 2017 15:11 ]Blasziii, nigdy nie twierdziłem ze mam najszybsze czy najmocniejsze auto. Znam inne projekty. Z am i mam kontakt z ich właścicielami. Nigdzie temu nie przeoczyłem itp. Poczytaj ze zrozumieniem co napisałem to nie boli. W 200+ team z włoszczyzny obecnie jestem tylko ja i abarth 250+. Chodziło mi w tej wypowiedzi o fakt ze nie mam problemu z ludźmi jeżdżącymi innymi markami czy furami. [ Dodano: 23 Sty 2017 15:11 ]Blasziii, nigdy nie twierdziłem ze mam najszybsze czy najmocniejsze auto. Znam inne projekty. Z am i mam kontakt z ich właścicielami. Nigdzie temu nie przeoczyłem itp. Poczytaj ze zrozumieniem co napisałem to nie boli. W 200+ team z włoszczyzny obecnie jestem tylko ja i abarth 250+. Chodziło mi w tej wypowiedzi o fakt ze nie mam problemu z ludźmi jeżdżącymi innymi markami czy furami.
Góra |
|
 |
damikr |
#818245 Wysłany:
23 Sty 2017, 16:14; Temat postu: Re: [S] Mobilizacja Śląska 01.10.2016 Katowice - Relacja |
|
 |
Puntoświr |
 |
|
jakoś nie zauważyłem, żeby kiedykolwiek o tobie mówił. przynajmniej ma szersze horyzonty niż ty i twój biały samochód. teraz samo dajecie przykład, że to wy żyjecie cudzym życiem, bo gość chyba nawet nie wie że takie grande 207 hp istnieje
_________________ http://fiatpunto.com.pl/topic42789.html <--- Moje niebieskie Bertone
|
|
Góra |
|
 |
lpql |
#818247 Wysłany:
23 Sty 2017, 16:21; Temat postu: Re: [S] Mobilizacja Śląska 01.10.2016 Katowice - Relacja |
|
 |
Włodarz pałki |
 |
|
Widocznie za płytko siedzisz mu w zadku. Mam ciekawe screeny i wieści od innych wspólnych znajomych:) i wiem jak go to moje Punto piekło w zadek.
A co do wspólnej fotki GP na spocie. Nikt nie powiedział ze nie chcemy fotel z innymi. Chcieliśmy tylko sobie zrobić wspólna fotkę TYCH samych modeli w rożnym wydaniu. To chyba nie jest zabronione?:>
Poza tym koncze jałowa dyskusje bo szkoda mi czasu na Ludzi plujacych jadem za plecami albo w necie i podających rękę na żywo. Żyjcie Swoim życiem. Ja waszymi sobie głowy nie zawracam.
Góra |
|
 |
damikr |
#818248 Wysłany:
23 Sty 2017, 16:26; Temat postu: Re: [S] Mobilizacja Śląska 01.10.2016 Katowice - Relacja |
|
 |
Puntoświr |
 |
|
no nie przypominam sobie, abym kiedykolwiek ci rękę podał, choć możesz uważać inaczej. dla twojej wiadomości, ta osoba nawet nie interesuje się motoryzacją tak jak to sobie wyobrażasz, a punto trzyma z sentymentu bo ma je w rodzinie od salonu. swoimi wypowiedziami potwierdzasz to, że za przeproszeniem wyżej srasz niż dupę masz. tyle z mojej strony.
|
|
Góra |
|
 |
Lewy840 |
#818250 Wysłany:
23 Sty 2017, 16:30; Temat postu: Re: [S] Mobilizacja Śląska 01.10.2016 Katowice - Relacja |
|
 |
Puntoświr |
 |
|
lpql może wypowiesz się do mojego poprzedniego komentarza? Bo jak na razie pi******sz o rzeczach które są tak istotne jak zeszłoroczny śnieg. Konkrety. 
|
|
Góra |
|
 |
lpql |
#818251 Wysłany:
23 Sty 2017, 16:31; Temat postu: Re: [S] Mobilizacja Śląska 01.10.2016 Katowice - Relacja |
|
 |
Włodarz pałki |
 |
|
damikr napisał(a): no nie przypominam sobie, abym kiedykolwiek ci rękę podał, choć możesz uważać inaczej. dla twojej wiadomości, ta osoba nawet nie interesuje się motoryzacją tak jak to sobie wyobrażasz, a punto trzyma z sentymentu bo ma je w rodzinie od salonu. swoimi wypowiedziami potwierdzasz to, że za przeproszeniem wyżej srasz niż dupę masz. tyle z mojej strony. W takim razie chyba mówimy o dwóch różnych osobach:) Ja wiem swoje:) Moze i tak jest. Poprostu wole powiedzieć otwarcie co o kim mysle. Jeśli uważasz to za przerost ego to Twój problem nie mój. Tacy znajomi są mi potrzebni jak rak płuca. Gdzies w ustawieniach masz opcje usuń konto. Użyj jej i twoje problemy znikną:)
Góra |
|
 |
damikr |
#818252 Wysłany:
23 Sty 2017, 16:34; Temat postu: Re: [S] Mobilizacja Śląska 01.10.2016 Katowice - Relacja |
|
 |
Puntoświr |
 |
|
właśnie dlatego, że mówisz otwarcie co myślisz o innych, to zaraz po kupnie grande obrabiałeś dupę limetowi wraz ze swoimi koleżkami, a teraz założyliście lożę szyderców i jesteście wielkimi przyjaciółmi?
|
|
Góra |
|
 |
lpql |
#818253 Wysłany:
23 Sty 2017, 16:38; Temat postu: Re: [S] Mobilizacja Śląska 01.10.2016 Katowice - Relacja |
|
 |
Włodarz pałki |
 |
|
Lewy840, częściowo sie do niego odniosłem. Co do osoby eduego nie bede sie juz więcej wypowiadał. Kiedyś nasze drogi sie skrzyżują i porozmawiamy sobie w 4ocxy jak kulturalni faceci. Częściowo doszło do ego juz na fb.
Co do poziomu forum oczywiście upadło. Ale nikt tu nikogo na sile nie bedzie trzymać. Patrz wyżej.
Tylko ze zawsze wszyscy liczą na to ze to czerwoni cos zorganizują ogłoszą itp. A potem jest płacz bo nikomu nie pasuje. Niektórzy maja swoje życie poza tym forum i tyle.
[ Dodano: 23 Sty 2017 15:38 ]
damikr, tematy różnych animozji i stosunków bliższych i dalszych w "loży szyderców"pozostaw proszę nam:) to ze czasem sie sami z siebie śmiejemy nie świadczy o naszych relacjach.
Góra |
|
 |
damikr |
#818254 Wysłany:
23 Sty 2017, 16:42; Temat postu: Re: [S] Mobilizacja Śląska 01.10.2016 Katowice - Relacja |
|
 |
Puntoświr |
 |
|
moim zdanie jabłko niezgody zostało rzucone, prawda wyszła na jaw, bo z tego co mi wiadomo śmiałeś się z niego nim loża została założona, z resztą tak samo jak inni.
|
|
Góra |
|
 |
lpql |
#818255 Wysłany:
23 Sty 2017, 16:45; Temat postu: Re: [S] Mobilizacja Śląska 01.10.2016 Katowice - Relacja |
|
 |
Włodarz pałki |
 |
|
damikr napisał(a): moim zdanie jabłko niezgody zostało rzucone, prawda wyszła na jaw, bo z tego co mi wiadomo śmiałeś się z niego nim loża została założona, z resztą tak samo jak inni. Na szczęście Twoje zdanie nie musi nas wiele obchodzić. Polecam opcje usuń konto. Rozwiąże to Twoje wszystkie problemy związane z ffp.
Góra |
|
 |
Lewy840 |
#818256 Wysłany:
23 Sty 2017, 16:46; Temat postu: Re: [S] Mobilizacja Śląska 01.10.2016 Katowice - Relacja |
|
 |
Puntoświr |
 |
|
lpql napisał(a): Tylko ze zawsze wszyscy liczą na to ze to czerwoni cos zorganizują ogłoszą itp. A potem jest płacz bo nikomu nie pasuje. Niektórzy maja swoje życie poza tym forum i tyle. Nie raz pisałem post by coś zorganizować, to nikt się nie odzywał to potem miałem wyjebane. lpql napisał(a): Co do poziomu forum oczywiście upadło. Ale nikt tu nikogo na sile nie bedzie trzymać. Patrz wyżej.
Upadło bo przez pewnych ludzi którzy traktują innych niżej bo ma "gorsze" auto lub przez jakiś ubzdurany problem do tej osoby. 
|
|
Góra |
|
 |
lpql |
#818258 Wysłany:
23 Sty 2017, 16:50; Temat postu: Re: [S] Mobilizacja Śląska 01.10.2016 Katowice - Relacja |
|
 |
Włodarz pałki |
 |
|
Lewy840 napisał(a): lpql napisał(a): Tylko ze zawsze wszyscy liczą na to ze to czerwoni cos zorganizują ogłoszą itp. A potem jest płacz bo nikomu nie pasuje. Niektórzy maja swoje życie poza tym forum i tyle. Nie raz pisałem post by coś zorganizować, to nikt się nie odzywał to potem miałem wyjebane. lpql napisał(a): Co do poziomu forum oczywiście upadło. Ale nikt tu nikogo na sile nie bedzie trzymać. Patrz wyżej.
Upadło bo przez pewnych ludzi którzy traktują innych niżej bo ma "gorsze" auto lub przez jakiś ubzdurany problem do tej osoby.  Nie jestem zielony ani czerwony, ale jestem niebieski. Używaj kulturalniejszych określeń na forum z łaski swojej. Jak sie nikomu nie chce to My na sile nikogo nie będziemy zapraszać. Ja wole na spocie 10 pewnych osób niż 200przypadkowych.
Góra |
|
 |
Lewy840 |
#818259 Wysłany:
23 Sty 2017, 16:55; Temat postu: Re: [S] Mobilizacja Śląska 01.10.2016 Katowice - Relacja |
|
 |
Puntoświr |
 |
|
lpql napisał(a): Nie jestem zielony ani czerwony, ale jestem niebieski. Używaj kulturalniejszych określeń na forum z łaski swojej. Jak sie nikomu nie chce to My na sile nikogo nie będziemy zapraszać. Ja wole na spocie 10 pewnych osób niż 200przypadkowych. Po pierwsze, polecam Ci maść na ból dupy. Masz tu tubkę:  Ja też na siłę nie będę na wasze spoty z ffgp przyjeżdżał. Wole się spotkać z pewnymi osobami których poznałem tu na forum i wiem że na nich mogę liczyć, a nie jak wy miedzy sobą tylko na obrabianie dupy możecie liczyć. 
|
|
Góra |
|
 |
lpql |
#818260 Wysłany:
23 Sty 2017, 17:02; Temat postu: Re: [S] Mobilizacja Śląska 01.10.2016 Katowice - Relacja |
|
 |
Włodarz pałki |
 |
|
No i Fajnie. Maść zachowaj dla siebie. Są pewne zasady to sie ich trzymaj. Nie jestem zupa pomidorowa żeby mnie każdy lubił. Rowniez polecam opcje usuń konto. Bo przychodzisz tu jak pozostali i tylko ferment siejecie atakując innych. Nie podoba sie? Patrz wyżej.
Góra |
|
 |
Limet |
#818262 Wysłany:
23 Sty 2017, 17:12; Temat postu: Re: [S] Mobilizacja Śląska 01.10.2016 Katowice - Relacja |
|
 |
Cesarz Bendzina |
 |
Imię: Michał
Silnik: Inny
Miejscowość: SBE - Śląskie Betlejem :E Rejestracja: 05 Kwi 2007, Posty: 2418 Pomógł: 3
|
Lewy840 napisał(a): rzypomnę wam że była jedna sytuacja na jednym ze spotów chcieliście zrobić wspólne zdjęcie, oczywiście było kilka osób co było miedzy innymi mk2 (w tym ja) to chamsko się wtedy zachowaliście bo powiedzieliście ze same zdjęcia GP chcecie. To było dobre w stosunku do reszty? a co my was mamy w dowód wbitych ??:) kto wam nie dął sobie robić fotek ??:) . Spot to miejsce spotkan sympatyków modelu , jeden lubi to drugi cos innego, jedni znają sie lepiej drudzy gorzej jak w życiu ww zdjęcie natomiast robiliśmy dla siebie a nie dla Ciebie wiec co to za dziecinada lpql napisał(a): Na spoty mk1 nie widzę sensu przyjeżdżać. Chyba żeby wyjaśnić sobie pewne rzeczy z pewnym osobnikiem chodzącym ze 4kat wagowe niżej:)
Popieram tez chetnie poznam jegomościa damikr napisał(a): pql, oświeć mnie, jak się jarać czyimś grande punto na alufelgach? jakby to jeszcze jakaś s klasa z salonu była to bym zrozumiał. masz najwidoczniej wygórowane ego
idąc tym blacharskim płytkim tokiem tym bardziej nie rozumiem jak mozna "jarac się" mk1 [ Dodano: 23 Sty 2017 17:12 ]Lewy840 napisał(a): rzypomnę wam że była jedna sytuacja na jednym ze spotów chcieliście zrobić wspólne zdjęcie, oczywiście było kilka osób co było miedzy innymi mk2 (w tym ja) to chamsko się wtedy zachowaliście bo powiedzieliście ze same zdjęcia GP chcecie. To było dobre w stosunku do reszty? a co my was mamy w dowód wbitych ??:) kto wam nie dął sobie robić fotek ??:) . Spot to miejsce spotkan sympatyków modelu , jeden lubi to drugi cos innego, jedni znają sie lepiej drudzy gorzej jak w życiu ww zdjęcie natomiast robiliśmy dla siebie a nie dla Ciebie wiec co to za dziecinada lpql napisał(a): Na spoty mk1 nie widzę sensu przyjeżdżać. Chyba żeby wyjaśnić sobie pewne rzeczy z pewnym osobnikiem chodzącym ze 4kat wagowe niżej:)
Popieram tez chetnie poznam jegomościa damikr napisał(a): pql, oświeć mnie, jak się jarać czyimś grande punto na alufelgach? jakby to jeszcze jakaś s klasa z salonu była to bym zrozumiał. masz najwidoczniej wygórowane ego
idąc tym blacharskim płytkim tokiem tym bardziej nie rozumiem jak mozna "jarac się" mk1 

MOJE Quasi Sport , Bianco & Nero Edizione Grande Punto
|
|
Góra |
|
 |
lpql |
#818264 Wysłany:
23 Sty 2017, 17:17; Temat postu: Re: [S] Mobilizacja Śląska 01.10.2016 Katowice - Relacja |
|
 |
Włodarz pałki |
 |
|
|
Góra |
|
 |
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|