|
Obecny czas: 15 Cze 2025, 06:48
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 5 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Krzycho90 |
#97139 Wysłany:
26 Lut 2008, 21:34; Temat postu: Infiniti w Polsce |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Krzysiek
Samochód: Grande Punto 5d
Silnik: 1.4 16V 95KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Wersja: Dynamic
Województwo: podkarpackie [R]
|
Infiniti Europe, najnowsza na rynku europejskim marka samochodów luksusowych poinformowała, że wchodzi na polski rynek.
Dystrybutorem tych aut w naszym kraju będzie Grupą PGD. Pierwszy polskie Centrum Infiniti otworzy swoje podwoje w Warszawie w październiku br.
Grupa PGD została wybrana do reprezentowania Infiniti przed polskimi klientami, z uwagi na jej doświadczenia w sprzedaży innych luksusowych marek w głównych aglomeracjach miejskich.
Równie duże znaczenie ma pasmo sukcesów Grupy PGD w sprzedaży samochodów w Polsce w ostatnich kilku latach, osiągnięte dzięki wprowadzeniu nowego poziomu obsługi w handlu samochodami. Sprzedaje ona tak różne marki samochodów jak Volvo, Ford, Nissan, Skoda oraz Suzuki i jest największą grupą dealerską w Polsce.
Zbudowanie całkowicie nowej sieci dystrybucji Infiniti w Polsce jest ekscytującym wyzwaniem dla Grupy PGD - komentuje Jacek Drogosz, Prezes PGD. Wierzymy, że nasze doświadczenie, zapewni Infiniti dobry start na polskim rynku.
Na początek, ofertę Infiniti stanowić będą - nowy luksusowy terenowy coupé EX37 i sportowo-terenowy FX oraz zbierające nagrody modele G37coupe i sedan.
źródło: interia.pl
_________________ byłe mk2 FL : topic38980.html obecne: w trakcie przygotowania
|
|
Góra |
|
 |
|
|
Cento |
#97140 Wysłany:
26 Lut 2008, 21:36; Temat postu: |
|
 |
Przyjaciel |
 |
Imię: Mikołaj
Samochód: Inny
Silnik: Inny
Paliwo: ON
Województwo: śląskie [S]
Miejscowość: Imielin Rejestracja: 04 Sty 2007, Posty: 1476
|
widziałem FX - znacznie lepszy od Murano, podobno jest zbudowany na tej samej platformie, co 350Z
_________________ Moja Vectra.
 Pozdrawiam! Do zobaczenia na drogach!
|
|
Góra |
|
 |
Krzycho90 |
#97198 Wysłany:
26 Lut 2008, 23:06; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Krzysiek
Samochód: Grande Punto 5d
Silnik: 1.4 16V 95KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Wersja: Dynamic
Województwo: podkarpackie [R]
|
też mi sie to obiło o uszy
_________________ byłe mk2 FL : topic38980.html obecne: w trakcie przygotowania
|
|
Góra |
|
 |
cykl_amen |
#149996 Wysłany:
26 Lip 2008, 23:05; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
|
Toyota ma Lexusa, Nissan ma Infiniti.
Auta super, ale drogie.
W Murano jak zobaczyłem zestaw wskaźników, to myślałem, że pawia puszczę. Co za bezguście to projektowało? Normalnie m a s a k r a !!!
Pozdrawiam.
|
|
Góra |
|
 |
MatiGP |
#150002 Wysłany:
26 Lip 2008, 23:09; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Miejscowość: Sosnowiec Rejestracja: 20 Mar 2008, Posty: 924
|
Fiat_Cento Też gdzieś o tym czytałem. Ale raczej wejście tej marki niewiele zmieni. Słyszałem też, że założenia producenta sprzedaż FX to naprawdę niewiele sztuk.
_________________ Fiat Seicento 1.1 MPI 54 Km 2004 rok
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 5 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|