|
Obecny czas: 15 Cze 2025, 23:27
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
weahh |
#99794 Wysłany:
07 Mar 2008, 00:21; Temat postu: radio i zmieniarka w fiacie punto hgt |
|
 |
Sympatyk kropek |
Miejscowość: przemysl Rejestracja: 21 Lut 2008, Posty: 17
|
mam fabryczne radio i zmieniarke IDC-A 09 w fiacie punto hgt. problem polega na tym ze nie moge wyjac z kieszonek plyt cd. zmieniarka nie dziala chyba jak powinna dlatego bo mam plytke w 1 i 4 kieszace i po zmianie na radiu na cd to wlacza sie tylko ta plytka z 4 kieszonki, i nie moge zmienic na to z jedynki. mam prosbe jak sie wyciaga plyty cd ze zmieniarki, oraz jak sie zmienia kieszonke do otwarzania. dzieki
|
|
Góra |
|
 |
|
|
kuker195 |
#105232 Wysłany:
21 Mar 2008, 06:24; Temat postu: |
|
 |
Puntomaniak |
Miejscowość: Naas Rejestracja: 14 Lut 2008, Posty: 65
|
No niestety tych zmieniarek w PL jest jedna na 10000 Puntaczków mam nadzieję, że jakoś sobie poradziłeś i dasz jakieś wskazówki na przyszłość.
|
|
Góra |
|
 |
GuzikW |
#304519 Wysłany:
03 Lis 2009, 12:27; Temat postu: |
|
 |
Sympatyk kropek |
 |
Miejscowość: Tarnów Rejestracja: 02 Paź 2009, Posty: 9
|
A ja się podepnę.
Mam tą samą zmieniarkę. Sprowadziłem punto z fracnij. I niestety nie mam kody do zmieniarki. Na necie gdziesz wyszukałem dekodera. Tylko teraz nie wiem jak wywołać ponowne żądanie kodu, aby wprowadzić ten z dekodera.
Dzięki za pomoc.
_________________ Punto II HGT 1.8 16V
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|