|
Obecny czas: 12 Sty 2026, 17:17
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 2 posty(ów) ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
slivka |
#104850 Wysłany:
19 Mar 2008, 23:44; Temat postu: [19.03] Sprężyny |
|
 |
| Puntoświr |
 |
Miejscowość: Kraków Rejestracja: 14 Cze 2007, Posty: 259
|
|
Witam puntomaniaki,
poniewaz musze wymienic sprezynki przednie chcialem zapytac jakie byscie polecali? nie chce obnizac auta ewentualnie moglbym wlozyc cos sztywniejszego niz fabryka dala.. jesli jest cos takiego to powiedzcie jak sie nazywa no i czy po zmianie na "twardsze" nalezy zamontowac rozpórke?
"makperson" fabryczny i amortyzatory kayaba punto 1.1
czekam na propozycje
_________________ WRC - Wieśniak Robi Cuda
http://www.szybkiepranie.pl <<-- pranie tapicerki samochodowej kraków
|
|
| Góra |
|
 |
|
|
|
dexter84 |
#105071 Wysłany:
20 Mar 2008, 19:21; Temat postu: |
|
 |
| Sympatyk kropek |
 |
Miejscowość: Zabrzeg Rejestracja: 02 Gru 2007, Posty: 14
|
|
...to juz od ciebie zalezy jakie chesz zawieszenie ...ja na przyklad mam z przodu gwint a tl twarde sprezynki jest zajebiscie twarde ale musisz sie liczyc z tym ze przytwardymm musisz sprawdzac przedni zawias to napewno wachacze i drazki bo sie wybijaja...np...wczorej sobie jechaelm wpadlem dziure i wypadl mi sforzen z wachacza ktory trzyma zwrotnice i kolo mi z polosia prawie wypadlo,,, powiem tak TWARDE I GLEBA ROBI SWOJE TEGO NA 100% nie zmienie ale trzeba uwazac a co seria to seria
_________________ - Auto jest Bogiem
- Tuning Nałogiem
Street Styling Squad
|
|
| Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 2 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|