|
Obecny czas: 16 Maj 2025, 06:23
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
jezyczek0 |
#116243 Wysłany:
18 Kwi 2008, 06:22; Temat postu: Lusterko wsteczne |
|
 |
Puntoświr |
 |
|
przypadkiem urwalem lusterkow wsteczne chcialem je tylko poprawic a tu puk i zostalo mi w rece. Czym najlepiej jest je przykleic?teraz kropelka przykleilem ale z tego co wiem to dlugo nie utrzyma sie. pomózcie.
_________________ jezyczek0
"W życiu piękne są tylko chwile dltego właśnie pamiętam dobrze ideał swój marzeniami żyłem jak król...."
http://pl.youtube.com/watch?v=lBgzbqeW-LA
|
|
Góra |
|
 |
|
|
Xyś |
#116244 Wysłany:
18 Kwi 2008, 06:41; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
|
najlepiej klej do szyb, wszystkie kleje typu kropelka, super gule są strasznie sztywne po zastygnięciu i po przyklejeniu nimi szybko moze spowrotem odpaść, w ostateczności mógłby być sylikon
_________________ Wyrażam wyłącznie prywatne poglądy, do czego mam prawo zgodnie z Art. 54 Konstytucji RP
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny
|
|
Góra |
|
 |
kox |
#116376 Wysłany:
18 Kwi 2008, 18:20; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Tomasz
Samochód: Croma
Silnik: 1.9 120KM mJTD
Paliwo: ON
Wersja: Dynamic
Województwo: śląskie [S]
Miejscowość: SZ //\\ STA Rejestracja: 15 Sie 2007, Posty: 4866 Pomógł: 39
|
podjedz do fachowca od szyb samochodowych,za grosze ci to przyklei bo klejenie kropelkami mozeskonczyc sie pęknieciem szyby
_________________ Jest sadza - jest zabawa
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|