Witam, To mój pierwszy post na tym forum i niestety odrazu z prośbą o poradę

Przejrzałem posty ale nie znalazłem "lekarstwa" na usterke w moim aucie
Nie działają światła mijania, drogowe, wycieraczki, spryskiwacze szyb, ogrzewanie tylnej szyby oraz wentylator nawiewu. Natomiast światła przeciwmgielne, pozycyjne, kierunkowskazy, kalakson działają. Silnik na szczęście też odpala Sprawdziłem na szybko wszystkie bezpieczniki i wszystkie niby są ok. Po tym jak zauważyłem że nie kręci mi się wentylator nawiewu czasem jeszcze się załączał, ale teraz już niebardzo chce to działać. W momencie gdy usterka się pojawia słychać jakby zwieranie bądź rozwieranie jakiegoś przekaźnika gdzieś w okolicy skrzynki bezpieczników
Ktoś może miał podobnie lub kojaży co by to mogło być Przeglądałem schematy w książce ale niebardzo z nich coś sensownego wynika
[ Dodano: 04 Maj 2008 16:53 ]Usterka zdjagnozowana, upalony jeden ze styków przy stacyjce.
Niewiecie może czy da rade kupić samą wkładke z przełącznikami czy tylko całe stacyjki sprzedają i czy te wkładki mają takie same sprzegiełko kłowe łączące część mechaniczną z elektryczną w seicento, bravo, barava, bo podobno takie same stacyjki są w tych autach
Bo chciałbym wymienić u siebie tylko tą część elektryczną stacyjki a reszte zostawić coby roboty sobie nie dokładać