|
Obecny czas: 13 Cze 2025, 21:49
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 11 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Artec_kie |
#125521 Wysłany:
15 Maj 2008, 15:33; Temat postu: Gdzie dorobić kluczyk Code 2 |
|
 |
Sympatyk kropek |
|
Witam
Mam pytanie. Gdzie w okolicach Kielc można dorobić kluczyk z CODE 2. Czytałem w kilku wątkach, że w dobrych punktach przynosząc kartę kodową. NIestety jak na razie w punktach, w których byłem wysyłali mnie do serwisu, ale tam chcą człowieka oskubać do gołego
Pozdrawiam, Artur
|
|
Góra |
|
 |
|
|
kali |
#125668 Wysłany:
15 Maj 2008, 22:30; Temat postu: |
|
 |
Puntomaniak |
Miejscowość: koźminek/kalisz Rejestracja: 09 Maj 2008, Posty: 50
|
code 2 to tylko aso też sie pytałem
|
|
Góra |
|
 |
E.T. |
#125817 Wysłany:
16 Maj 2008, 12:12; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Miejscowość: Warszawa Rejestracja: 21 Paź 2007, Posty: 965
|
jeśli w P2 jest code2, to jak się w jakiejś galerii pytałem, to chcieli to zrobić!
_________________ Tomaszowe, żółte Punto!
Pwr 138,7 KM @ 6319,0 rpm Tq 169,8 Nm @ 4826,0 rpm
|
|
Góra |
|
 |
Artec_kie |
#125818 Wysłany:
16 Maj 2008, 12:19; Temat postu: |
|
 |
Sympatyk kropek |
|
E.T. napisał(a): jeśli w P2 jest code2, to jak się w jakiejś galerii pytałem, to chcieli to zrobić!
Nie wiem jak w innych, ale w moim jest na pewno. A i w moim przypadku jeden pan zarzekał się, że to się da zrobić. Niestety jak wziął na swoje urządzenie, to stwierdził, że nie rozpoznaje. Wtedy wysłał mnie do punktu usługowego "matki", że tam na pewno mi skopiują, bo mają nowsze urządzenie. A tam, jak usłyszeli, że Code 2 to była odpowiedź standardowa: tylko ASO.
Pozdrawiam, Artur
|
|
Góra |
|
 |
Jakarti |
#126026 Wysłany:
16 Maj 2008, 23:30; Temat postu: |
|
 |
Puntomaniak |
Miejscowość: Warszawa Rejestracja: 31 Paź 2007, Posty: 52
|
no i powiem Wam , ze o to chyba chodzi, nie?
zeby nie dalo sie tego dorobic.. klucze do do auta to nie byle klodka... wiec chyba dobrze, ze tylko ASO.
oczywiscie jest to mega klopot i nikomu nie zycze..
|
|
Góra |
|
 |
Gennosuke |
#126076 Wysłany:
17 Maj 2008, 10:04; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
Miejscowość: Białystok Rejestracja: 19 Maj 2007, Posty: 141
|
dla dobrego złodzieja nie ma to większej różnicy CODE 2 czy nie ... a jeżeli chodzi o ASO to jest parodia że tyle chcą brać za dorobienie kluczy ;//
|
|
Góra |
|
 |
DaRo |
#126077 Wysłany:
17 Maj 2008, 10:17; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Miejscowość: Dublin Rejestracja: 15 Maj 2007, Posty: 176
|
|
Góra |
|
 |
Artec_kie |
#126648 Wysłany:
19 Maj 2008, 11:03; Temat postu: |
|
 |
Sympatyk kropek |
|
Gennosuke napisał(a): dla dobrego złodzieja nie ma to większej różnicy CODE 2 czy nie ... a jeżeli chodzi o ASO to jest parodia że tyle chcą brać za dorobienie kluczy ;//
Problem w tym, że to nie ASO dorabia klucz, tylko Turyn i to pewnie oni tyle chcą. A co do zabezpieczenia przed złodziejami, to akurat dla nich to nie jest żaden problem - przychodą z własnym komputerem i odjazd.
Pozdrawiam, Artur
|
|
Góra |
|
 |
jadak |
#129494 Wysłany:
27 Maj 2008, 15:55; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Miejscowość: Warszawa - Gocław Rejestracja: 26 Gru 2007, Posty: 444
|
Artec_kie napisał(a): Problem w tym, że to nie ASO dorabia klucz, tylko Turyn
dokładnie tak. W Polsce żaden ASO nie zajmuje się dorabianiem kluczyków i programowaniem komputerów. Sam właśnie jestem po przejściach z tymi rzeczami. W Polsce są dwie możliwości: albo ASO - oni zamawiają to we Włoszech, albo KO-CAR w Tychach. W KO-CAR jest o wiele taniej i szybciej. Mogą dorobić kluczyk jeśli tylko podasz im te cyferki z karty kodowej lub jeśli jej nie masz to wysyłasz kluczyk i oni sami sobie wyliczą ten kod i "wgrywają" go do nowego kluczyka.
http://www.kocar.com.pl/
proste 
_________________ MKII 1.2 8v SX 2001r + LPG
"Wolę pchać swoje Punto niż jeździć Volkswagenem"
|
|
Góra |
|
 |
Artec_kie |
#130220 Wysłany:
29 Maj 2008, 11:32; Temat postu: |
|
 |
Sympatyk kropek |
|
jadak napisał(a): Artec_kie napisał(a): Problem w tym, że to nie ASO dorabia klucz, tylko Turyn dokładnie tak. W Polsce żaden ASO nie zajmuje się dorabianiem kluczyków i programowaniem komputerów. Sam właśnie jestem po przejściach z tymi rzeczami. W Polsce są dwie możliwości: albo ASO - oni zamawiają to we Włoszech, albo KO-CAR w Tychach. W KO-CAR jest o wiele taniej i szybciej. Mogą dorobić kluczyk jeśli tylko podasz im te cyferki z karty kodowej lub jeśli jej nie masz to wysyłasz kluczyk i oni sami sobie wyliczą ten kod i "wgrywają" go do nowego kluczyka. http://www.kocar.com.pl/proste 
W KO-CAR można uzyskać nowy klucz korespondencyjnie? Kartę kodową mam. Jazda do Tych nie bardzo mi się uśmiecha. Rozumiem, że Ty dorabiałeś u nich. Możesz zacytować cenę?
Pozdrawiam, Artur
|
|
Góra |
|
 |
jackyl |
#133290 Wysłany:
08 Cze 2008, 16:51; Temat postu: |
|
|
KO-CAR w Tychach dorabia korespondencyjnie, nalezy wyslac im BODY komputera oraz kluczyk i oni dorobia taki kluczyk
albo podjechac do nich i zrobia kluczyk w 30min
cala zabawa kosztuje ok 250zl
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 11 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|