|
Obecny czas: 03 Cze 2025, 17:29
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 5 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
hat28 |
#129231 Wysłany:
26 Maj 2008, 19:24; Temat postu: Odpowietrzanie turbiny |
|
 |
Sympatyk kropek |
 |
|
Witam serdecznie wszystkich! Mam takie pytanko dotyczace turbinki w GT'ku! Ostatnio ktos mi powiedział ze powinienem odpowietrzyc sobie tyrbine!Zaznaczam ze mam wsadzonego BOV'a! A pytanko brzmi jesli jest taka mozliwosc to gdzie znajduje sie to "coś" do odpowietrzania?? Moze moje pytanie jest troszke dziwne,ale nie jestem zbyt dobry w mechanice i dopiero sie ucze hehe! Tak wiec prosze o pomoc w tym temacie! Pozdrawiam
|
|
Góra |
|
 |
|
|
BzzQ |
#129286 Wysłany:
26 Maj 2008, 21:54; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Miejscowość: Łódź Rejestracja: 07 Lut 2008, Posty: 268
|
Aby odpowietrzyć turbine należy delikatnie przekręcić w prawo lewą przyczłapke na bulbulatorze tgsowskim tak aby nie uszkodzić cwancydełek...
Bo jak je uszkodzisz to mogiła...
Powodzenia...
Tylko pamiętaj delikatnie...
_________________ Punto FL 03/04r 1.2 8V
Zapraszam do galerii
|
|
Góra |
|
 |
hat28 |
#129457 Wysłany:
27 Maj 2008, 13:19; Temat postu: |
|
 |
Sympatyk kropek |
 |
|
Hmmm... Smiesznie to troche brzmi  A moze cos bardziej szczegołowo i jak mozna to jakies foto! pozdro
|
|
Góra |
|
 |
skadubek |
#129558 Wysłany:
27 Maj 2008, 19:31; Temat postu: Re: Odpowietrzanie turbiny |
|
 |
Puntoświr |
Miejscowość: Za granica... Rejestracja: 14 Lut 2007, Posty: 372
|
hat28 napisał(a): Witam serdecznie wszystkich! Mam takie pytanko dotyczace turbinki w GT'ku! Ostatnio ktos mi powiedział ze powinienem odpowietrzyc sobie tyrbine!Zaznaczam ze mam wsadzonego BOV'a! A pytanko brzmi jesli jest taka mozliwosc to gdzie znajduje sie to "coś" do odpowietrzania?? Moze moje pytanie jest troszke dziwne,ale nie jestem zbyt dobry w mechanice i dopiero sie ucze hehe! Tak wiec prosze o pomoc w tym temacie! Pozdrawiam
Jak Ci smiga autko to nie kombinuj....może to przenośnia żeby BOV-a założyć....jesli nie to ja nie mam pojecia o co tej osobie chodziło 
|
|
Góra |
|
 |
mariano italiano |
#129949 Wysłany:
28 Maj 2008, 20:16; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Miejscowość: śląsk Rejestracja: 17 Cze 2007, Posty: 280
|
Podłącz odkurzacz do turbiny od strony ssącej powietrze z filtra i poczekaj dwie minuty ustaw odkurzacz na max obroty po dwóch minutach jest po zabiegu turbina odpowietrzona.
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 5 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|