|
Obecny czas: 17 Cze 2025, 00:00
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 2 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
jackyl |
#133930 Wysłany:
10 Cze 2008, 21:23; Temat postu: pytanie odnosnie klimatyzacji |
|
|
witam
w swoim punto II zauwazylem nastepujacy problem z klima - w dniu dzisiejszym zauwazylem ze podczas jazdy w korku z wlaczona klima zalacza mi sie jakis wentylator, slychac go wyraznie w srodku, temperatura silnika w normie a wentylator pracuje (przy wlaczonej klimie), jak klime wylacze wentylator sie wylacza, gdy ja wlacze ponownie to sie zalacza z powrotem, popracuje z 2 minuty, nastepnie wylaczy sie na minute i z powrotem wlaczy... i tak w kolko
czy to normalne??
|
|
Góra |
|
 |
|
|
Lupus |
#133940 Wysłany:
10 Cze 2008, 22:01; Temat postu: Re: pytanie odnosnie klimatyzacji |
|
 |
Puntoświr |
 |
Samochód: Punto II 3d
Silnik: 1.2 8V 60KM
Paliwo: Benzyna
Wersja: Van
Województwo: łódzkie [E]
Miejscowość: Pabianice Rejestracja: 29 Maj 2007, Posty: 536
|
jackyl napisał(a): witam
w swoim punto II zauwazylem nastepujacy problem z klima - w dniu dzisiejszym zauwazylem ze podczas jazdy w korku z wlaczona klima zalacza mi sie jakis wentylator, slychac go wyraznie w srodku, temperatura silnika w normie a wentylator pracuje (przy wlaczonej klimie), jak klime wylacze wentylator sie wylacza, gdy ja wlacze ponownie to sie zalacza z powrotem, popracuje z 2 minuty, nastepnie wylaczy sie na minute i z powrotem wlaczy... i tak w kolko
czy to normalne??
Tak to normalne. Klima działa prawie tak samo jak lodówka 
_________________ Tu był podpis
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 2 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|