|
Obecny czas: 16 Cze 2025, 00:40
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 4 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Ja_szczur |
#141461 Wysłany:
03 Lip 2008, 20:46; Temat postu: Pompka paliwa z allegro. |
|
 |
Puntoświr |
Miejscowość: Siedlce Rejestracja: 13 Cze 2007, Posty: 449
|
Czy kupował ktoś pompkę paliwa do punta 1.1 na allegro i może się wypowiedzieć jak one się spisują? Spaliła mi się właśnie pompka i muszę jakąś kupić, ale w sklepach życzą sobie co najmniej 200zł, a na allegro można kupić za 60zł. Na codzień jeżdżę na gazie więc nie zależy mi żeby ta pompka była jakaś super tylko żeby w ogóle chodziła. Poprzednią jaką miałem, a kupiłem ją w sklepie za 120zł (już nie mają ich w tym sklepie) nie byłem zachwycony, bo jak miałem mało benzyny, ale tak jeszcze że nie świeciła się rezerwa to na zjeżdżaniu z ronda było prawie więcej niż pewne że zgaśnie, bo łapał powietrze, a nie benzyne i żeby go odpalić musiałem ściągać wężyk z pompki i przekręcić kluczyk i patrzeć czy z przewodu zaczęło już lecieć paliwo. Jak już leciało to zakładałem z powrotem przewód i wtedy odpalał.
_________________ Punto I 55KM + GAZ 97r.
|
|
Góra |
|
 |
|
|
gepard |
#141548 Wysłany:
03 Lip 2008, 21:56; Temat postu: |
|
 |
Sympatyk kropek |
|
ja kupiłem na szrocie za 100 zl i chodzi elegancko a wymiana to kwestia 20 minut pod blokiem.
|
|
Góra |
|
 |
Michaś |
#141671 Wysłany:
03 Lip 2008, 23:46; Temat postu: |
|
 |
Sympatyk kropek |
|
na allegro za te 60 zl sa wklady... ja niedawno kupilem i poki co daje rade  a wymiana w sumie nawet prosta jest takze nie ma co sie przejmowac trudnosciami z tym zwiazanymi 
|
|
Góra |
|
 |
Ja_szczur |
#141687 Wysłany:
03 Lip 2008, 23:58; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
Miejscowość: Siedlce Rejestracja: 13 Cze 2007, Posty: 449
|
Wymiana to wiem że banał i chodzi mi właśnie o sam silniczek. A możesz Michaś napisać od którego sprzedawcy kupiłeś?
_________________ Punto I 55KM + GAZ 97r.
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 4 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|