|
Obecny czas: 16 Cze 2025, 23:54
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 4 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
stiepan |
#146263 Wysłany:
17 Lip 2008, 19:58; Temat postu: Stuki w okolicy skrzynki bezpieczników |
|
 |
Forumowicz |
Miejscowość: Wlkp. Rejestracja: 17 Lip 2008, Posty: 2
|
Hej, kupiłem ostatnio punciaka II (1,2 8V ELX) i w okolicach skrzynki bezpieczników słyszę jakieś stukanie na nierównościach. Dźwięk przypomina luźną latającą śrubę lub coś w tym stylu, ale odkręciłem pokrywę i nic luźnego nie znalazłem. Zastanawiam się czy to nie coś przy silniczku od wspomagania albo trochę wyżej - w okolicach tych regulowanych nawiewów. W którym kierunku szukać, panowie? Jakieś sugestie?
Pzdr, stiepan
|
|
Góra |
|
 |
|
|
Adas |
#146285 Wysłany:
17 Lip 2008, 21:19; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Adam
Samochód: Grande Punto 5d
Silnik: 1.4 8V 77KM
Paliwo: Benzyna
Wersja: Active
Województwo: podlaskie [B]
Miejscowość: Białystok Rejestracja: 02 Maj 2007, Posty: 2625
|
|
Góra |
|
 |
stiepan |
#146319 Wysłany:
17 Lip 2008, 22:07; Temat postu: |
|
 |
Forumowicz |
Miejscowość: Wlkp. Rejestracja: 17 Lip 2008, Posty: 2
|
Właśnie, że nic nie lata, a coś hałasuje  Autoalarm na pewno nie, bo takiego nie mam 
|
|
Góra |
|
 |
mareks81 |
#163761 Wysłany:
31 Sie 2008, 07:47; Temat postu: |
|
 |
Forumowicz |
|
wITAM WŁAŚNIE NIEDAWNO ZNAJOMY KUPIŁ PUNCIAKA I BYŁA TA SAMA HISTORIA MOCNO HAŁASOWAŁO NA NIERÓWNOŚCIACH ROZEBRAŁEM WSZYSTKO W MAK I OKAZAŁO SIĘ ŻE MIAŁ JUZ NA KRZYŻAKU W DRĄŻKU KIEROWNICZYM KTÓRY PODLEGA WYMIANIE Z CAŁYM DRĄŻKIEM. W SERWISIE OK. 500zł. ALE MI SIĘ UDAŁO GO DOBRZE ZABEZPIECZYĆ I NA RAZIE NIE HAŁASUJE NIE WIEM TYLKO NA JAK DŁUGO.JAK CHCESZ TO SPRAWDZIĆ TO JADĄC NA NIERÓWNOŚCIACH KRĘĆ KIEROWNICĄ JAK BĘDZIE CISZA TO BĘDZIE TO.POZDRAWIAM
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 4 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|