|
Obecny czas: 17 Cze 2025, 17:46
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
plain |
#262965 Wysłany:
09 Cze 2009, 11:08; Temat postu: Stluczka ... sprawdzone ASO w okolicy Katowic |
|
 |
Puntomaniak |
 |
Imię: Marcin
Samochód: Grande Punto 3d
Silnik: 1.9 130KM mJTD
Paliwo: ON
Wersja: Sport
Województwo: śląskie [S]
Miejscowość: Siemianowice Śl Rejestracja: 28 Cze 2008, Posty: 54
|
Dzis babka w Bytomiu wjechala mi w zad matizem. Nie wyglada to tragicznie mam pekniety zderzak + lekko wgnieciony tylni pas (blacha w bagazniku ale nie podloga tylko ta za zderzakiem) Matiz wygladal duzo gorzej. To moja pierwsza stluczka a jezdze 10 lat i nie mam wprawy w zalatwianiu tego badziewia. Podpowiedzcie czego moge zadac od jej ubezpieczyciela (WARTA) i na co uwazac. Czy moge wymagac serwisu w aso + oryginalnych czesci itp ?
Ostatnio edytowany przez plain, 09 Cze 2009, 12:22, edytowano w sumie 1 raz
|
|
Góra |
|
 |
|
|
Kodako |
#262967 Wysłany:
09 Cze 2009, 11:19; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Samochód: Grande Punto 5d
Silnik: 1.4 8V 77KM
Paliwo: Benzyna
Wersja: Dynamic
Miejscowość: Rybnik Rejestracja: 10 Sty 2008, Posty: 637
|
jestem akurat 2 tygodnie po takiej samej sytuacji tylko, że mnie przód puknięto. U mnie wyglądało to tak, że spisałem oświadczenie ze sprawcą kolizji, zgłosiłem to do ubezpieczalni sprawcy i czekałem 5 dni na rzeczoznawcę, który przyjechał porobił zdjęcia, musiałem wypisać 2 druki wycenił szkodę no i teraz czekam na pieniądze. Rzeczoznawca policzył koszt naprawy na częściach zamiennych ale powiedział, że jak chce to mam prawo wszystko zrobić na oryginalnych częściach a oni potem różnice doślą na konto.
_________________ Stilo 1.9 JTD 80KM 2004
Grande Punto 2009 1.4 77KM Dynamic
|
|
Góra |
|
 |
marjan1985 |
#563110 Wysłany:
24 Mar 2012, 23:27; Temat postu: Re: Stluczka ... sprawdzone ASO w okolicy Katowic |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Mariusz
Samochód: Grande Punto 5d
Silnik: 1.4 8V 77KM
Paliwo: Benzyna
Wersja: Estiva Blue&Me
Miejscowość: Katowice Rejestracja: 30 Lip 2007, Posty: 442
|
Jeżeli chodzi o ASO, to w Ganinex`ie robią bardzo dobrze. Co prawda z Katowic wysyłają do Goczałkowic i to długo trwa, ale nie widać różnicy.
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|