hmm teraz to juz tylko rozrusznik kręci wydaje mi się że może woda zamarzła w tłumiku bo jak go kręce to dmucha z wydechu jak by wcale, ale może to nie to moze coś z filtrem paliwa albo pompą już mnie to denerwuje, na dodatek nie mam garażu
[ Dodano: 07 Lut 2010 22:04 ]na kablach od znajomego z diesla to mi prawie silnik z ramy wyrywa

a u mnie próbuje załapać ale nic no i teraz będę czekał aż coś się ociepli, a garażu nie mam

ale jak już coś będę wiedział to dam znać
[ Dodano: 22 Lut 2010 19:18 ]wczodzę kręci i cisze za minutke czy 2 znowu krece i od pierwszego, jak chwycił to mało mi silnika z ramy nie wyrwało jak w mesiu
no i nie wiem co było przyczyną ale pluł wodą z tłumika a z pod maski sie kopciło patrze z tąd no z wydechu więc może jednak to były te mrozy
tylko teraz znowu problem taki że czasem na światłach zapalała mi się marchewka nie przejmowałem się tym bo to było sporadycznie a teraz coś często i to mnie troche znowu niepokoi

może mu przejdzie z czasem w sumie jeździłem na rezerwie może ta woda jeszcze przez wryski przechodzi i w końcu przeczyści sie zobaczymy
ale ważne że już jeździ