Miejscowość: Kraków Rejestracja: 24 Paź 2008, Posty: 1252
Witam, mam pytanko co do skrzyni. Od razu mówię, że mam punto 1.1. Zastanawiam się czy dałoby radę wymienić bez wyciągania skrzyni tą część skrzyni, do której przykręca się łapę z poduchą tylną oraz jest w niej korek spustu oleju. Będzie to obudowa układu różnicowego (jeśli można to tak nazwać). Zamieszczam zdj z książki dla rozjaśnienia. Zdj przedstawia przekrój poprzeczny.
mati.91 Mi jak się połamał ślimak od prędkościomierza to też zastanawiałem się czy można tą część odkręcić Choć później któryś kolega tutaj powiedział, że ślimak można wyciągnąć wymienić bez odkręcania skrzyni itd.
Z tego co patrzyłem na wielu zdjęciach to mi się wydaje, że da się to odkręcić ale bez wyciągania skrzyni itd. to raczej nic nie zdziałasz
Miejscowość: Kraków Rejestracja: 24 Paź 2008, Posty: 1252
no właśnie chodzi mi o to czy bez wyciągania dam radę to wyjąć jakoś i jak tam w środku mechanizm cały wygląda. Bo wiadomo, że lepiej na aucie zrobić niż babrać się z wyciąganiem skrzyni.
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum