Co do przebiegu to jest on także odnotowywany na powyższym sterowniku.
Nie umiem powiedz jak i czym zostało to zbadane. Wymontowałem sterownik i wysłałem go na gdzieś w okolice śląska - musiałbym sprawdzić gdzie dokładnie. Jest tam człowiek który specjalizuje się w Punciakach a właściwie w sprawach związanych z komp. i wtryskami. Jak komuś potrzeba to odszukam namiar.
Odnośnie mojego problemu sprawa jest załatwiona. W sumie nie mam już nawet kropki. Po moich przejściach miałem dość

(Obecnie jeżdżę corollką 2005r. 1,4 VVTI)
Problem w kropce zniknął po wymianie całego kolektora ssącego wraz z czujnikami oraz listwą wtryskową i wtryskiwaczami. Wymieniłem całość gdyż tak było taniej - udało mi się kupić komplet za śmieszne pieniądze z rozbitego chyba 2 czy 3 letniego auta. (Wizualnie wyglądała na nowa

)
Do tego wymieniłem kable i świece.
Po tych zabiegach auto jeździło idealnie.
Niestety sparzyłem się za mocno.
Sprzedałem go jeżdżącego na chodzie w bdb stanie. Niech ktoś się cieszy ja już nie mogłem Co się napchałem go w trasie to moje....
w pół roku wymieniłem:
- akumulator
- hamulce (tył, przód - komplet)
- rozrząd
- uszczelkę pod głowicę
- kompletny kolektor
- parownik
- wpomaganie kierownicy !
Miałem niestety dość. Jak autko jeździło było super. Jak się psuło to na potęge..
Nie wiem czy w przyszłości zdecyduję się jeszcze na fiata.. No ale cóż jak to mówią pożyjemy zobaczymy
pzdr.