|
Obecny czas: 16 Cze 2025, 12:52
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 4 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
pelkap |
#191997 Wysłany:
20 Lis 2008, 19:19; Temat postu: problem ze swiatłami wszystkimi |
|
 |
Forumowicz |
|
witam. mam wielki problem i prosze o pomoc. zaczne od wycieraczki tylnej nie moge jej zatrzymać chodzi na okrągło pierwszym razem nawet nie pomogło wyjęcie kluczyka ze stacyjki odpiełem kleme od baterii i pomogło. teraz światła przy włączonym silniku zamiast świateł mijania palą sie oba kierunki światłęm ciągłym, kierunki owszem sa ale pala sie 2 razy szybciej wycieraczka tylna nadal w ruchu przednie nie działają nie działa spryskiwacz wogole cały prawy przełącznik nie reaguje na polecenia. lewy działa ale nie właściwie. teraz jak podepne klemy bez kluczyka pala sie postojowe kierunki 2 razy szybciej mijania nie ma wcale jedyne dobre swiatła mam stopu przynajmniej ostatnio jak kombinowałem były i awaryjne działają w porzadku aha i jeszcze jak włączam długie to podswietlenie tablicy ginie na kilka sekund a długich nie ma. jakies 3 dni wczesniej wysiadł klakson nie wiem moze ma coś wspólnego . POMOCY
|
|
Góra |
|
 |
|
|
Pawian |
#192065 Wysłany:
20 Lis 2008, 21:43; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Samochód: Punto II 3d
Silnik: 1.8 16V 130KM
Paliwo: Benzyna
Wersja: HGT
Województwo: małopolskie [K]
Miejscowość: Kraków Rejestracja: 29 Wrz 2008, Posty: 202 Pomógł: 4
|
Z tego co pamiętam z innych postów i opisów takich samych objawów (ogólnego szalenia  ) to kabelek od masy ma słaby styk i dlatego tak się dzieje.
Trzeba sprawdzić czy wszystko styka jak powinno.
_________________ Moja HoGaTa
Jeździć trzeba tak, żeby się nie dać trafić !
Czy masz już darmowe Assistance?
|
|
Góra |
|
 |
stefunekzusa |
#192101 Wysłany:
20 Lis 2008, 23:22; Temat postu: |
|
 |
Sympatyk kropek |
|
Pawian napisał(a): Z tego co pamiętam z innych postów i opisów takich samych objawów (ogólnego szalenia  ) to kabelek od masy ma słaby styk i dlatego tak się dzieje. Trzeba sprawdzić czy wszystko styka jak powinno. Pawian napisał(a): kabelek od masy ma słaby styk i dlatego tak się dzieje.
A o jaki styki tu masz Pawian na myśli??
|
|
Góra |
|
 |
pelkap |
#192241 Wysłany:
21 Lis 2008, 15:49; Temat postu: |
|
 |
Forumowicz |
|
czyli o jakie kabelki chodzi. prosze o dokładne wytłumaczenie jestem początkującym w tym temacie i nic póki co nie kumam a do elektryka na razie szkoda bo skasuje wiec sam kombinuje.
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 4 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|