|
Obecny czas: 16 Cze 2025, 07:29
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
ramzii |
#313286 Wysłany:
01 Gru 2009, 13:59; Temat postu: gh sprężyny i amorki tył |
|
 |
Sympatyk kropek |
|
Witam to moj pierwszy temat wiec prosze o wyrozumialosc. W moim kropku mam problem z zawieszeniem z tylu ostatnio trze mi prawa strona z tylu najprawdopodobniej o nadkole nawet jak jade sam i biore troche szybciej zakret . Domyslam sie ze wiaze sie to z sprezynami i amorkami-pewnie sa juz dosc wyeksploatowane mam niecale 120k i lpg w kole.Co sadzicie o ponizszym zestawie http://www.allegro.pl/item835023785_kom ... h_gaz.html nie ukrywam ze na wybor sporo miala cena tego zestawu. Czy sprezyny i amorki tej firmy sa w miare niezle?? Czy ktos juz z nich korzystal a wiec moze wypowiedziec sie z autopsji, a jesli tak to czy usztywni to troche kropka?? Zazwyczaj jezdze sam ale sporadycznie zdarza sie ze mam 5 osob w aucie, czy na nowych sprezynach nie bedzie juz problemu tarcia? Odnosnie rozmiaru kol standard 175/65/r14. Za info z gory dzieki i pozdrawiam. Szerokiej drogi
|
|
Góra |
|
 |
|
|
rafał79 |
#314024 Wysłany:
03 Gru 2009, 21:31; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Samochód: 500L
Silnik: 1.4 16V 95KM
Paliwo: Benzyna
Województwo: warmińsko-mazurskie [N]
Miejscowość: Warmia Rejestracja: 25 Lip 2008, Posty: 324
|
z autopsji ci powie,że firma taka sobie, jakość pewnie też ale jak zależy ci na rozsądnej cenie to pewnie nie najgorszy będzie wybór...sprężyny tej firmy są mocne i na pewno ci się podniesie co do amorków to nie wiem 
_________________ Fiat 500L 1.4 95KM Pop Star - jest Fiat Stilo 1.4 95 KM Dynamic - był Fiat Punto II - był Fiat Punto I 1.1 SX - był Fiat Seicento 0.9 - był
|
|
Góra |
|
 |
ramzii |
#314033 Wysłany:
03 Gru 2009, 21:50; Temat postu: |
|
 |
Sympatyk kropek |
|
juz kupilem auto podnioslo sie zajefajnie dodatkowo okazalo sie ze nie mialem odbojnikow wiec musialem to rowniez kupic. sprawdzalem juz w piec doroslych osob i sprezyny trzymaja takze sa dosyc twarde a za wymiane zaplacilem 60 zl takze wymiana kosztowała mnie 380 zl (270 amorki plus sprezyny+2 odbojniki po 25 zl)
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|