|
Obecny czas: 16 Cze 2025, 00:27
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 6 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Gozmak |
#692603 Wysłany:
25 Wrz 2013, 22:11; Temat postu: Umieszczenie głośników |
|
 |
Sympatyk kropek |
Imię: Kamil
Samochód: Punto II 3d
Silnik: 1.2 16V 80KM
Paliwo: Benzyna
Wersja: Sporting
Województwo: śląskie [S]
|
Witam Panowie  W trakcie szukania jakiś fajnych pokrowców do mojego kropka, natknąłem się na zdjęcie które odmieniło moje życie.Od dawna planowałem zamontować coś do tyłu tylko były dwa "ale" 1.Bezsensu dla mnie jest wkładanie jakiś 10 mm 2.Nie mam zamiaru dziurawić tylnej deski bo jest to dla mnie wiocha i tyle Co sądzicie o pomyśle z fotki? może ktoś z forum ma tak zrobione i coś napisze o tym? Pozdrówki 
Załączniki: |
16829946.jpg [ 82.95 KiB | Obejrzany 2784 razy ]
|
|
|
Góra |
|
 |
|
|
staH |
#692609 Wysłany:
25 Wrz 2013, 22:33; Temat postu: Re: Umieszczenie głośników |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Tomek
Samochód: Inny
Silnik: Inny
Paliwo: Benzyna + LPG
Województwo: łódzkie [E]
Miejscowość: Bolesławiec//łódzkie Rejestracja: 05 Cze 2010, Posty: 1389 Pomógł: 12
|
zły pomysł dlaczego chcesz montować dodatkowe głośniki? Za cicho? Zła jakość? Ma efektownie wyglądać ale nie być efektywne?
Zrób do porządku przód i zapomnisz o tym pomyśle.
_________________ Mam i ja. Punciak 1.2 MPI
Jakieś głośniki, kabelki, duperelki. Radyjka, wzmacniacze, zwrotnice i maty... wziąłbym to wszystko od razu na raty. Car Audio? A co to jest? Nie wiem o co kaman.
jawasaki ty złodzieju. Życzę Ci tego samego na każdym kroku.
|
|
Góra |
|
 |
schizooo |
#692657 Wysłany:
26 Wrz 2013, 10:00; Temat postu: Re: Umieszczenie głośników |
|
 |
Sympatyk kropek |
Imię: Dawid
Silnik: 1.8 16V 130KM
Wersja: HGT
|
Podpinam sie pod tematem, jakie głosniki mozna zamontować do przodu. Org nie daje takiego bassu jak z tyłu. Pozdrawiam Dawid.
|
|
Góra |
|
 |
Gozmak |
#692659 Wysłany:
26 Wrz 2013, 10:13; Temat postu: Re: Umieszczenie głośników |
|
 |
Sympatyk kropek |
Imię: Kamil
Silnik: 1.2 16V 80KM
Wersja: Sporting
|
staH, na przód nie narzekam ale chciałem mieć jeszcze dodatek na tył,ale chyba jednak zrobię tak jak uważasz i zostawię to w spokoju  Schizoo, Ja mam zestaw z Diory z zwrotnicami i naprawdę jest fajnie,wiadomo można by było kupić głośniki pokroju JBL,Helix i itp.ale to najpierw musiałbyś do porządku wygłuszyć samochód co by to miało sens  a co do bassu.. Ja mam malutką tubę z tyłu, jak dobrze sobie ustawisz to będzie super efekt  no chyba że kupisz coś takiego:http://allegro.pl/subwoofer-aktywny-pod-siedzenie-kicx-8-76-mm-i3554308244.html tylko o efekt musisz zapytać forumowiczów 
|
|
Góra |
|
 |
staH |
#692678 Wysłany:
26 Wrz 2013, 12:30; Temat postu: Re: Umieszczenie głośników |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Tomek
Samochód: Inny
Silnik: Inny
Paliwo: Benzyna + LPG
Województwo: łódzkie [E]
Miejscowość: Bolesławiec//łódzkie Rejestracja: 05 Cze 2010, Posty: 1389 Pomógł: 12
|
Żadnych subow pod siedzenie!
Diory dobre ale zdrożały, a drzwi masz do nich wygluszone i czy grają pod wzmacniaczem? ;-) Bo to dla nich konieczność. Znaczy mam nadzieje ze mówisz o gds1607
ludzie ciągle w polecanych markach stawiają jbl... Ale jakby się rozejrzeć po dobrych forach, i pro instalacjach to nikt jbla nie montuje... A i wszyscy mówią ze to już nie ta marka co kiedyś... W tych samych pieniądzach można kupić często lepsze głośniki. Czytać, czytać.
Dawid wyglusz drzwi, i jakie głośniki z tylu dają Ci ten bas?
_________________ Mam i ja. Punciak 1.2 MPI
Jakieś głośniki, kabelki, duperelki. Radyjka, wzmacniacze, zwrotnice i maty... wziąłbym to wszystko od razu na raty. Car Audio? A co to jest? Nie wiem o co kaman.
jawasaki ty złodzieju. Życzę Ci tego samego na każdym kroku.
|
|
Góra |
|
 |
schizooo |
#692681 Wysłany:
26 Wrz 2013, 13:06; Temat postu: Re: Umieszczenie głośników |
|
 |
Sympatyk kropek |
Imię: Dawid
Silnik: 1.8 16V 130KM
Wersja: HGT
|
staH Bo własnie doszedłem do tego jak 15 min temu naprawilem radio, to wszystko w ustawieniach bylo. Powiem wam, ze ten zestaw 100W, nawet ładnie gra ! Lecz mam jeszcze Audi A4 B7 z nagłosnieniem Bosse, to mi sie wydaje punciak lepiej gra 
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 6 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|