|
Obecny czas: 04 Cze 2025, 18:45
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 4 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
sentym |
#713213 Wysłany:
27 Sty 2014, 20:53; Temat postu: Nie mogę wyłączyć radia po wymianie akumulatora |
|
 |
Puntomaniak |
Miejscowość: Zawidów Rejestracja: 28 Lut 2009, Posty: 75
|
Witam. Po 8-letniej eksploatacji akumulatora przyszedł czas na jego wymianę. Po wymianie nie umiem sobie poradzić, aby wyłączyć radio, które ożyło po podpięciu nowej baterii. Przycisk SRC nie działa,kolory migają, przewija się lista funkcji tego sprzętu i co zauważyłem że jak przestawi się na TUNER to normalnie gra, ale nie można go wyłączyć. Ten radioodtwarzacz to Pioneer DEH-X3500UI. Jeżeli ktoś ma jakieś pomocne rady w w/w temacie to proszę, i z góry dziękuję.
|
|
Góra |
|
 |
|
|
wojtass18 |
#713230 Wysłany:
27 Sty 2014, 21:24; Temat postu: Re: Nie mogę wyłączyć radia po wymianie akumulatora |
|
 |
Puntoświr |
Imię: Wojtek
Samochód: Inny
Silnik: Inny
Paliwo: Benzyna
Województwo: zachodniopomorskie [Z]
Miejscowość: SZCZECIN Rejestracja: 10 Gru 2009, Posty: 4596 Pomógł: 56
|
aku nie ma tu nic do rzeczy, jakaś usterka w radiu
|
|
Góra |
|
 |
sentym |
#713239 Wysłany:
27 Sty 2014, 21:49; Temat postu: Re: Nie mogę wyłączyć radia po wymianie akumulatora |
|
 |
Puntomaniak |
Miejscowość: Zawidów Rejestracja: 28 Lut 2009, Posty: 75
|
wojtass18, Ale do chwili wymiany akumulatora wszystko z radiem było w porządku.Te objawy powstały jak radio dostał nowego prądu, a nie mam instrukcji obsługi do niego, bo może trzeba coś przeprogramować w ustawieniach. Nie mam pojęcia, dla mnie to czarna magia.Trzeba chyba gdzieś dorwać instrukcję do tego sprzętu.
|
|
Góra |
|
 |
wojtass18 |
#713258 Wysłany:
27 Sty 2014, 22:31; Temat postu: Re: Nie mogę wyłączyć radia po wymianie akumulatora |
|
 |
Puntoświr |
Imię: Wojtek
Samochód: Inny
Silnik: Inny
Paliwo: Benzyna
Województwo: zachodniopomorskie [Z]
Miejscowość: SZCZECIN Rejestracja: 10 Gru 2009, Posty: 4596 Pomógł: 56
|
z aku masz tylko prąd i tyle. Włącznik i wyłącznik ma tylko radio więc pewnie usterka radia
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 4 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|