|
Obecny czas: 02 Maj 2025, 06:21
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 4 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
jimmy90 |
#772320 Wysłany:
19 Kwi 2015, 12:15; Temat postu: pytanie o firme wachaczy przednich firma GT Bergmann |
|
 |
Forumowicz |
Imię: Michał
Samochód: Punto II 5d
Silnik: 1.2 8V 60KM
Paliwo: Benzyna
Wersja: ELX
Województwo: śląskie [S]
|
Witam , mam pytanie o firme GT bergmann czy robia dobre wachacze do punciakow ? I czy warto kupic ich wachacze prosze o odpowiedz . jestem nowy na forum bo od tygodnia jestem posiadaczem fiacika punto 
|
|
Góra |
|
 |
|
|
Mirosław07 |
#780738 Wysłany:
15 Lip 2015, 11:49; Temat postu: Re: pytanie o firme wachaczy przednich firma GT Bergmann |
|
 |
Forumowicz |
Imię: Mirosław
Samochód: Punto II 3d
Silnik: 1.2 16V 80KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Województwo: małopolskie [K]
|
Wahacze bardzo dobrej jakości, przejechałem już na nich koło 50 tyś km i wszystko jest w porządku, brak luzów i stukania. polecam 
|
|
Góra |
|
 |
dmaciekd |
#787686 Wysłany:
04 Lis 2015, 20:57; Temat postu: Re: pytanie o firme wachaczy przednich firma GT Bergmann |
|
 |
Forumowicz |
Imię: Maciek
Samochód: Inny
Silnik: Inny
Paliwo: Inne
Województwo: małopolskie [K]
|
Te wahacze to kaszana, nie wiem jak ktoś mógł na nich przejechać 50 tysięcy, tym bardziej, że są w sprzedaży od niedawna. Chińskie dziadostwo pod wymyśloną nazwą przez importera z okolic Krakowa, chyba się nie mylę? Znajomy pojezdził na nich 30... ale dni!
|
|
Góra |
|
 |
Angry_Us3r |
#787691 Wysłany:
04 Lis 2015, 22:21; Temat postu: Re: pytanie o firme wachaczy przednich firma GT Bergmann |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Krzysztof
Samochód: Inny
Silnik: Inny
Paliwo: Benzyna + LPG
Województwo: kujawsko-pomorskie [C]
Miejscowość: [CIN] Inowrocław Rejestracja: 26 Lip 2011, Posty: 5925 Pomógł: 35
|
Daj sobie spokój, jest pełno sprawdzonych marek, to pakujesz się w jakąś firmę krzak 
_________________ Rany boskie, jeżdżę kioskiem
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 4 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|