|
Obecny czas: 16 Cze 2025, 01:38
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Rato1978 |
#276120 Wysłany:
31 Lip 2009, 11:39; Temat postu: Elektryk w Trójmieście, który zbada wspomaganie |
|
 |
Forumowicz |
|
Witam Szanownych Forumowiczów.
Potrzebuję namiaru na elektryka z okolic Trójmiasta, który zna się na problemach związanych ze wspomaganiem w Punto II. Wysiadło mi wspomaganie, ale nie zamierzam wymieniać całej kolumny kierowniczej, co z pewnością zaproponują mi w ASO, ze względu na koszty.
Będę wdzięczny za jakąkoliwek podpowiedź do kogo można się zwrócić w tej sprawie.
P.S. Może ktoś ma do sprzedania części kolumny kierowniczej do Fiat Punto II 1.9 JTD rocznik 2001 ??
|
|
Góra |
|
 |
|
|
639 |
#276328 Wysłany:
31 Lip 2009, 23:14; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Samochód: Punto Evo 5d
Silnik: 1.4 8V 77KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Wersja: Dynamic
Województwo: śląskie [S]
Miejscowość: PL -SB / NL-Rott Rejestracja: 07 Lip 2008, Posty: 1416
|
|
Góra |
|
 |
Rato1978 |
#276906 Wysłany:
03 Sie 2009, 10:21; Temat postu: |
|
 |
Forumowicz |
|
Witam,
Dzięki za link, ale oczywiście czytałem już chyba wszystkie posty na tym forum dotyczące przyczyn uszkodzenia wspomagania. Sęk w tym, że sam tego raczej nie dam rady zrobić (dobrze) stąd też moja prośba o namiar na elektryka/mechanik w okolicach Trójmiasta, który tym się zajmuje i nie podejdzie do tego jako ASO i zaproponuje wymiany całej kolumny kierowniczej.
Pozdrawiam
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|