|
Obecny czas: 26 Maj 2025, 05:07
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 2 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Pawelek_S |
#483090 Wysłany:
19 Cze 2011, 20:09; Temat postu: Spawał ktoś podłogę ,jak wyszło |
|
 |
Puntomaniak |
Miejscowość: Siedlce Rejestracja: 06 Mar 2011, Posty: 90
|
Witam ,mam ogniska korozji zaraz za szwem progu i podłogi .Na progach jest dobrze ale podłoga hmmm i to w miejscach tych wzmocnień pod fotelami .Zrobi to blacharz?, bo tyle tam zagłębień że nie wiem .
Ile to może kosztować ,obydwie strony takie mam .
Praktycznie jak by podłubał to dziury .
_________________ Tak przez przypadek kupiłem kropka od szwagra 5D 1.1 S 98r.
astra II caravan 2002r.
|
|
Góra |
|
 |
|
|
AndyPol |
#483093 Wysłany:
19 Cze 2011, 20:25; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Andy
Samochód: Punto I 5d
Silnik: 1.1 8V 55KM
Paliwo: Benzyna
Wersja: SX
Województwo: podkarpackie [R]
Miejscowość: Rzeszów Rejestracja: 15 Gru 2009, Posty: 1463 Pomógł: 120
|
Dobry fachowiec da sobie radę. Uszkodzone elementy zostaną wycięte a ich miejsce zajmie nowa blacha. Jeśli całość zostanie solidnie zabezpieczona antykorozyjnie, będzie można jeszcze długo pojeździć. Jeśli rozbierzesz wnętrze i przygotujesz Kropka do prac blacharskich samodzielnie, na pewno cena będzie niższa a przy okazji, Będziesz miał możliwość ocenić stan wykonania robót. Jeśli nie Masz pełnych nadkoli plastikowych na tylnych wnękach kół i tam dokładnie sprawdź stan blacharki. [ Dodano: 19 Cze 2011 19:25 ]W tym temacie jest zdjęcie prawej strony mojego Kropka.
http://fiatpunto.com.pl/topic14220-135.html
Dla łatwiejszego zrozumienia tematu blachy nie są jeszcze zabezpieczone po spawaniu. Jak widać dało się to zrobić. Progi przy okazji są wzmocnione w miejscach gdzie podnosi się samochód. 
_________________ Punto 1,1 SX z 1998 roku.
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 2 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|