|
Obecny czas: 10 Lis 2024, 21:45
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Unpre |
#559025 Wysłany:
14 Mar 2012, 10:50; Temat postu: Problem z formatwoanie karty ( memory stick ) |
|
|
Puntoświr |
|
Imię: Patryk
Samochód: Punto II 5d
Silnik: 1.2 8V 60KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Wersja: S
Województwo: pomorskie [G]
Miejscowość: Gdańsk Rejestracja: 20 Lis 2011, Posty: 575 Pomógł: 1
|
Witajcie Po porządkach na wiosnę odnalazłem moje psp, podłączam do kompa i wyskakuj mi, ze muszę sformatować dysk K, robię to lecz gdy już jest 100% wyskakuje info, że nie można było sformatować karty ;/ Podobnie mam z pewnymi pendrivami i kartami do zdjęć... Na innych kompach działa bez zarzutów
_________________ http://forum.bmw-3city.pl/viewtopic.php?t=11749 Bo Mogę Więcej
|
|
Góra |
|
|
|
|
adams9600 |
#559296 Wysłany:
14 Mar 2012, 22:13; Temat postu: Re: Problem z formatwoanie karty ( memory stick ) |
|
|
Puntoświr |
|
Imię: Adam
Samochód: Inny
Silnik: Inny
Województwo: mazowieckie [W]
Miejscowość: WO/WOS Rejestracja: 26 Lut 2012, Posty: 696
|
Sprawdź przez DOSa: Pierw włóż kartę do kompa. wejdź w Start>Uruchom...>cmd i OK Wpisz: format x: /fs:ntfs (formatowanie + konwersja na NTFS) format x: /fs:fat32 (formatowanie + konwersja na FAT32)
x- literka dysku
_________________ Gdy ktoś coś o mnie wspomni, powie że "był"...
|
|
Góra |
|
|
Unpre |
#559364 Wysłany:
14 Mar 2012, 23:24; Temat postu: Re: Problem z formatwoanie karty ( memory stick ) |
|
|
Puntoświr |
|
Imię: Patryk
Samochód: Punto II 5d
Silnik: 1.2 8V 60KM
Wersja: S
Województwo: pomorskie [G]
Miejscowość: Gdańsk Rejestracja: 20 Lis 2011, Posty: 575 Pomógł: 1
|
mam sprawdzić czy nie jest uszkodzony... dokładniej to chodzi o kartę od psp i to jest trochę więcej problemu z nią, ponieważ po formacie wymaganym przez psp wszystko się psuje znów
_________________ http://forum.bmw-3city.pl/viewtopic.php?t=11749 Bo Mogę Więcej
|
|
Góra |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|