|
Obecny czas: 26 Kwi 2025, 00:31
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
mefiu |
#856917 Wysłany:
05 Wrz 2021, 12:00; Temat postu: Elektryczne wspomaganie z Seicento do Punto |
|
 |
Sympatyk kropek |
Samochód: Punto I 3d
Silnik: 1.2 16V 86KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Województwo: mazowieckie [W]
|
Zabieram się na nowy projekt: Elektryczne wspomaganie z Seicento do Punto Części są, jest też wiązka niewidoczna na foto. Schemat elektryczny mam. Impulsator na skrzynie też jest. Wstępne oględziny kolumny kierowniczej Punto i Seicento widoczne na foto i już wiem, że bez większych przeróbek się nie uda tego złożyć. Wiem, że na Forum jest co najmniej jedna osoba, która wykonała taki projekt. Może jakieś podpowiedzi i wskazówki, żeby nie wyważać otwartych drzwi ?
Załączniki: |
Komentarz do pliku: wspomaganie_punto_seicento
wspomaganie_punto_seicento.jpg [ 477.68 KiB | Obejrzany 12223 razy ]
|
|
|
Góra |
|
 |
|
|
Brutal123 |
#856933 Wysłany:
06 Wrz 2021, 09:58; Temat postu: Re: Elektryczne wspomaganie z Seicento do Punto |
|
 |
Puntoświr |
Imię: Krzysztof
Samochód: Grande Punto 5d
Silnik: 1.2 8V 65KM
Paliwo: Benzyna
Województwo: łódzkie [E]
|
Niestety nie pomogę ale lubię takie nietypowe rozwiązania i mam nadzieje że uda się to uruchomić 
_________________ Fiat Grande Punto 1.2 65 KM EsseeEssee , 17" Dołożone: El.szyby tył ,światła pm ,tempomat, sub,,webasto ,ham. tarcz. tył ,podłokietnik,LPG,TPMS,ASR,ESP,HH,PTC.
|
|
Góra |
|
 |
mefiu |
#856938 Wysłany:
07 Wrz 2021, 14:03; Temat postu: Re: Elektryczne wspomaganie z Seicento do Punto |
|
 |
Sympatyk kropek |
Samochód: Punto I 3d
Silnik: 1.2 16V 86KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Województwo: mazowieckie [W]
|
Na razie zastanawiam się, jak to upchać, żeby to nie była droga w jedna stronę. Chcę mieć możliwość odkręcenia tego zestawu i powrót do oryginału. Na razie nie mam pomysłu jak to zamontować. Walka trwa.
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|