|
Obecny czas: 01 Maj 2025, 05:35
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 2 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Janek11 |
#859453 Wysłany:
18 Paź 2022, 09:33; Temat postu: Doposażenie w Isofix |
|
 |
Sympatyk kropek |
Imię: Janek
Samochód: Grande Punto 5d
Silnik: 1.4 8V 77KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Wersja: Estiva
Województwo: łódzkie [E]
|
Witam,
mam pewien problem - jestem przez zakupem fotelika dla syna, który ma być przekładany do dwóch aut. Problem w tym, że w Grande Punto (5D, rocznik 2010) nie mam z tyłu Isofixa - kanapa jest niedzielona, a środkowy pas jest biodrowy.
Z tego co przekopałem internety (a informacji jest naprawdę mało) - mocowanie Isofix czyli "druty" znajdują się w oparciu. Czy są jeszcze jakieś dodatkowe mocowania?
Czy wystarczy wyłącznie przełożenie oparcia "z drutami" aby mieć system Isofix? Pytanie ostatnie - czy tylna kanapa pasuje z wersji 3 drzwiowej do 5 drzwiowej?
Niestety, dzwoniąc po serwisach Fiata - nikt nie jest mi w stanie pomóc.
Z góry dziękuję za pomoc.
|
|
Góra |
|
 |
|
|
bbanditoss |
#859458 Wysłany:
19 Paź 2022, 07:03; Temat postu: Re: Doposażenie w Isofix |
|
 |
Nigdzie nie jadę |
 |
Imię: Adam
Samochód: Grande Punto 3d
Silnik: 1.4 16V 95KM
Paliwo: Benzyna
Wersja: Sport
Województwo: śląskie [S]
Miejscowość: Katowice Rejestracja: 08 Lip 2007, Posty: 11772 Pomógł: 13
|
W Grande nie ma mocowań isofix integralnych z nadwoziem. Musiałem kupić na chwilę kanapę dzieloną, nie ma isofix, a moja oryginalna miała isofix przymocowany do części kanapy. [ Dodano: 19 Paź 2022 06:57 ]Na tej przykładowej aukcji widać, że mocowania isofix są w oparciu : https://allegro.pl/oferta/fiat-grande-p ... 0620003094Także wystarczą klucze i wymiana [ Dodano: 19 Paź 2022 07:03 ]Aha i nie ma znaczenia czy 3d czy 5d 
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 2 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|